Anne P afslører: Anne K vidste godt, jeg løj om Nikolaj

De to paradisoer taler ud om den løgn, Anne P og Nikolaj i lang tid blev ved med at holde kørende.

Næsten siden Anne Plejdrup meldte sin ankomst på 'Paradise Hotel', har en form for trekantsdrama mellem hende, Anne K og Nikolaj fundet sted.

Nu er det nået et punkt, hvor Anne P ikke længere kan få sig selv til at lyve over for sin bedste 'Paradise'-veninde. Hun har dog allerede løjet mange gange ved at sige, at hende og Nikolaj ikke har været sammen.

LÆS OGSÅ: Har du undret dig: Derfor hylder Lene Beier kun andenpladsen

- Det var så svært for mig at lyve over for Anne K, fordi hun var den, jeg havde det allerbedst med, og det er jo ikke, fordi jeg havde lyst til at lyve over for hende. Men spilmæssigt, så ville det bare ikke være klogt. Jeg tænkte: "Åh nej, kommer det til at skade vores gruppe og vores spil?" - det var vi bare ikke interesserede i. Men derfor havde jeg det stadig rigtig skidt over for hende, siger Anne P.

Hun fortæller også, at selvom Anne K igen og igen sagde, at hun var ligeglad, så var hun ret sikker på, at hun et eller andet sted ikke var ligeglad med Nikolaj.

LÆS OGSÅ: Ville alle have fået en returbillet? Anne P taler ud

Anne K kendte sandheden

Hvordan Anne K opdager løgnene, kan ingen af paradisoerne på nuværende tidspunkt ikke give svar på, da realityprogrammet måske vil vise det senere.

Men nu fortæller Anne, hvorvidt hun egentlig stolede på Anne P og Nikolaj.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og Troels udvider familien: Modtager gerne tips til fødslen

- Som man kan se i afsnittene indtil videre, så ved jeg absolut intet af det, der foregår bag min ryg - men som man også ser, så siger jeg i sync, at jeg tror, de holder det hemmeligt, og de faktisk har været sammen flere gange, siger Anne K, der også nævner, at det også er en mulighed, at hun først opdager løgnene hjemme i Danmark ved at se afsnittene.

Men hun havde hele tiden på fornemmelsen, at Nikolaj og Anne var sammen.

- Min mavefornemmelse viste sig jo at være rigtig, siger 'Paradise'-baben.

Forholdet i dag

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe tager stor beslutning: Kan ikke få flere børn

Heldigvis er de to piger stadig gode veninder. Der har ikke engang været et opgør eller et stort skænderi mellem dem, da Anne K er glad på Nikolaj og Anne P's vegne og sagtens kan se, at de to passer godt sammen.

Efter hjemkomsten til Danmark har de to babes ikke set meget til hinanden, men det skyldes kun, at de begge har haft travlt. Spørger man Anne P, er man ikke i tvivl om, at hun gerne vil holde fast i venindeskabet.

- Vi skriver meget sammen. Hun er fandeme en af de dejligste piger. Hun er bare så god helt ind til benet, og hun vil ikke nogle mennesker noget ondt. Hun er sgu sådan én, man skal holde fast i, og det har jeg måske ikke lige været så god til, men vi snakker sammen, og vi skal helt sikkert ses, siger hun om Anne K.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par i stort skænderi