Nikolaj og Anne er stadig meget forelsket (Foto: Bo Nymann)
Nikolaj og Anne er stadig meget forelsket (Foto: Bo Nymann)

Anne og Nikolaj giver status på børn og hus

'Paradise'-parret får travlt de næste fem år.

Anne Plejdrup og Nikolaj Hvidman fik øjnene op for hinanden i 2021's første sæson 'Paradise Hotel', hvor det hele begyndte ret uromantisk og som et godt venskab med fordele.

Men siden er kærligheden kommet snigende, og nu fortæller Nikolaj, der endte med at vinde 'Paradise' sammen med Anne K, hvordan fremtiden ser ud.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

Det gør han i en spørgerunde på Instagram, hvor han bliver spurgt til, hvordan de næste fem år ser ud. Her spiller karrieren en stor rolle - men Anne Plejdrup er naturligvis også tænkt ind i planen.

- Jeg vil gerne opleve hele verden - det der er realistisk selvfølgelig. Og så kunne jeg rigtig godt tænke mig i fremtiden at starte min egen virksomhed, skriver han og fortsætter sit svar:

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

- Så om fem år har jeg forhåbentlig klaret begge ting og bor i et lækkert hus med Anne Plejdrup med en masse dyr og forhåbentlig nogle unger. Og så håber og regner jeg da med, at Anne har været med mig rundt i hele verden, for det ville være det fedeste.

Klar på børn

Realityparret har da også allerede snakket om, at de gerne vil stifte familie sammen.

LÆS OGSÅ: Umut og kæresten afslører: Sådan mødte vi hinanden

- Det er jo meget tidligt at sige, men vi skal da have børn på et tidspunkt forhåbentligt. Jeg ved, at Anne gerne vil have to, og jeg vil gerne have tre, så vi må se hvad det ender med i fremtiden, fortæller Nikolaj med et smil til Realityportalen.

Han forlader Aalborg denne sommer for at flytte i en lejlighed i Sydhavn med nogle venner fra Aalborg. I første omgang flytter han ikke sammen med sin kæreste, men det er helt klart planen, at næste gang han skifter bolig, bliver det for at flytte sammen med Anne, og det bliver til et sted i Danmark eller måske til udlandet.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-Ditte: Kampen for en baby kostede forholdet

I videoen fortæller parret blandt andet, hvordan det bliver, når Nikolaj kommer til København.