Anne og Nikolaj åbner op: Derfor flytter vi ikke sammen

'Paradise'-parret vil gerne vente lidt endnu med at dele adresse.

Denne sommer er Nikolaj Hvidman flyttet til København, men det er ikke for at flytte sammen med sin kæreste.

- Jeg har fået bolig i Sydhavn: En stor og lækker lejlighed sammen med to gutter hjemme fra Aalborg. Så det er dejligt, fortæller 2021's 'Paradise Hotel'-vinder til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

Han har i lang tid haft en plan om at flytte til København, og nu var tiden inde, da han både har fået nyt job samt en kæreste i byen.

- Generelt tror jeg bare, at Aalborg er verdens bedste by, men nu skal jeg også prøve noget nyt, lyder det.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager droppet inden premieren

Selvom han i første omgang flytter sammen med nogle gode venner, så er det helt klart planen at flytte sammen med Anne Plejdrup på et tidspunkt. Men Anne har det også godt i den lejlighed, hun bor i nu.

- Jeg bor det samme sted, som jeg har gjort i to år. Vi har ikke travlt. Måske flytter vi sammen om et halvt år - måske et helt, måske halvandet. Det ved vi ikke. Det bliver, når tiden er passende. Vi ved, at vi gerne vil det, men vi har ikke travlt, forklarer Anne P.

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

Selvom 'Paradise'-parret ikke skal dele adresse fra denne sommer, så har de alligevel en idé om, at de kommer til at være under samme tag det meste af tiden og altså bo halvt sammen. Og desuden bliver det en kæmpe luksus, at de nu ikke længere skal rejse mellem Aalborg og København for at se hinanden.

- Det bliver så dejligt, at der ikke længere er tre-fire timer mellem os, siger Anne, der glæder sig til at det bliver lidt lettere at have en hverdag sammen, og at man ikke nødvendigvis skal besøge hinanden i flere dage i træk.

LÆS OGSÅ: Stor dansk sportsstjerne klar i 'Vild med dans'