Anne Plejdrup til bogreception på sin bog 'Homies'. (Foto: Janus Nielsen)
Anne Plejdrup til bogreception på sin bog 'Homies'. (Foto: Janus Nielsen)

Anne nægter at undskylde overfor Teitur

Anne skylder ikke Teitur en undskyldning for at have trukket sig fra venskabet, efter han blev frikendt for voldtægt men skyldig i vold.

Sammen vandt de 'Paradise Hotel' og var uadskillelige, da de vendte retur til Danmark.

LÆS OGSÅ: Ærlige Christel om forholdet: Der bliver sat et glansbillede op

Men venskabet mellem Anne Plejdrup og Teitur Skoubo stoppede brat, efter han blev sigtet for voldtægt og senere dømt. Siden da er der faldet endelig dom i ankesagen, hvor Teitur blev frikendt for voldtægt men fundet skyldig i vold.

Det har dog ikke ændret på Annes holdning til venskabet, som nok aldrig ser dagens lys igen.

- Jeg har ikke snakket med ham og har ingen planer om det. Det går selvfølgelig begge veje. Jeg er ret sikker på, at Teitur heller ikke vil snakke med mig, forklarede hun til Realityportalen og fortsatte:

-  Jeg trak mig fra ham, da han blev dømt. Jeg er ret sikker på, at Teitur føler, jeg har svigtet ham. Hvilket jeg jo nok også egentligt har.

LÆS OGSÅ: Teitur får hjælp af realitystjerne efter fængselsdom

Ingen undskyldning

Selvom Anne har erkendt, at hun har svigtet sin tidligere bedste ven, så fortryder hun ikke, at hun har trukket sig fra relationen. Det afslører hun nu i en uddybende kommentar på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Anna fik Oliver med i 'Ex on the Beach'

- Til jer, der skriver, at jeg burde sige undskyld for Teitur, så er jeg ikke enig. Det kommer jeg ikke til. Det er mit valg (at trække mig, red.), og ikke noget, jeg fortryder. Havde det været min egen bror, der var blevet dømt (på daværende tidspunkt), havde jeg også trukket mig, konstaterer hun.

Hun afslutter med at ønske Teitur og hans familie alt det bedste i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Teitur efter tiden i fængsel: Jeg er chokeret