Anne K afslører: Det skal pengene bruges på

200.000 kroner er mange penge, og den nykårede 'Paradise Hotel'-vinder har også planer om at bruge dem fornuftigt.

Torsdag gik det løs med den nervepirrende troskabstest på 'Paradise Hotel', hvor Anne K smadrede guldkuglen for øjnene af en måbende jury og en ærgerlig Nikolaj. Kuglen gav hun slip på, da hun stod på beløbet med 200.000 kroner, og den pengepræmie kan hun inden længe sætte ind på kontoen.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Det skete, efter Anne K smed kuglen

- Nu har jeg jo ikke fået pengene endnu, men de skal nok bruges på noget kedeligt. Noget opsparing, noget investering - jeg ved det ikke helt. Selvfølgelig skal jeg også ud og lige have en rejse med Léa, der skal selvfølgelig også bruges penge på noget sjov og ballade. Men de fleste skal gemmes og spares op, fortæller Anne efterfølgende til Realityportalen.

Artiklen fortsættes under billedet...

For tidligt at smide kuglen?

LÆS OGSÅ: Kun en brøkdel vises på tv: Jaffer afslører flere detaljer om daten

Mens Anne er blevet 200.000 kroner rigere, fik Nikolaj nul kroner ud af finalen. 200.000 er mange penge, men 'Paradise'-baben tror, at hun kunne have fået endnu mere ud af finalen, hvis hun havde haft mere is i maven.

- Man kan altid være bagklog, men jeg kunne sagtens have trukket den op på 400.000 og gået med alle de penge hjem selv. Men i momentet føltes det rigtig at smide kuglen der og dele pengene med Léa. Det fortryder jeg heller ikke i dag, siger Anne.

LÆS OGSÅ: AV! Paradisoer taler ud: Intet venskab tilbage