Anne afslører: Kom ind på hotellet med en kæmpe løgn

Annes frygt blev gjort til skamme, da hun indtog 'Paradise Hotel' for anden gang.

I torsdagens afsnit af 'Paradise Hotel' tjekker sæsonens første genganger ind. Bag joker-kostumet gemmer Anne Plejdrup, som vandt programmet i 2019 sammen med Teitur, sig. Hun er kommet for at få revanche og tage pengene med hjem denne gang.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Netop den tidligere deltagelse var dog noget af det, som gjorde Anne endnu mere nervøs denne gang, end første gang hun skulle tjekke ind på det luksuriøse hotel.

- Jeg var meget mere nervøs, og det er udelukkende fordi, jeg var bange for, de andre ville se mig som en for stor trussel. Jeg var helt sikker på, at hvis det var noget, så ville det være en ulempe, at jeg havde været med før, fastslår Anne.

Hun havde en klar plan om at vise de andre, at hun havde lært noget i sin første sæson.

- Jeg havde bare tænkt mig at slikke folk i røven og bare være sød og så sige, at det kan godt være, at jeg var iskold i min første sæson, men efter Teitur smed kuglen, så fandt jeg ligesom ud af, at det ikke var sjovt at blive røvrendt, så det ville jeg ikke byde andre mennesker igen, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kræftsygdom

Passer det så?

- Nej, selvfølgelig passer det ikke, svarer Anne med et stort grin og fortsætter:

- Jeg havde gjort mig rigtig mange tanker, inden jeg tog derned, netop fordi jeg var så bange for, de ville kyle mig hjem så hurtigt de kunne.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche fritaget for COVID-19 pas

Hedder 'Paradise' til mellemnavn

Det viste sig dog, at Anne kunne ånde lettet op, for der var ikke så mange af de andre deltagere, der havde set hendes sæson, og det var hun rigtig glad for. Hun blev taget godt imod, og hendes frygt blev gjort til skamme.

Men selvom hun frygtede de andre deltageres modtagelse, var hun ikke et sekund i tvivl, da TV3 kontaktede hende og spurgte, om hun var klar til en tur mere til Mexico.

- Jeg sagde ja, fordi min første gang var så fed, og bare selve koncenptet det er lige mig, jeg hedder sgu 'Paradise' til mellemnavn, synes jeg selv, fastslår Anne.

Se den nye sæson af 'Paradise' på TV3 og Viafree netop nu.

LÆS OGSÅ: Trine åbner op om bruddet med Mathias