Anna trækker i land: Vidste ikke, hvilken mand han var

Anna Seneca indrømmer, at hun begik en kæmpe fejl.

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Anna Seneca kom i går ud i lidt af et stormvejr, da hun delte en video i sin story. Videoen, som kan ses nederst i artiklen, fortalte kort og godt, at hvis man ikke kan lide, hvad man ser, men stadig følger med, så er man fan.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager anmeldt

Problemet er imidlertid, at det var en video med den skandaleombruste influencer Andrew Tate, som sidder fængslet i Rumænien tiltalt for menneskehandel og seksuelle overgreb.

Det vidste Anna dog ikke, så hun fik lidt af et chok, da det begyndte at vælte ind med beskeder, og hun måtte handle hurtigt.

LÆS OGSÅ: Janni Ree til Reality Awards: Jeg ringer til politiet

- Jeg har slettet min forrige story, da jeg har modtaget en del beskeder om, hvilken mand han er. Dette skulle jeg selvfølgelig have undersøgt, inden jeg delte - hvilket jeg udelukkende gjorde på grund af det, der blev belyst i videoen, skriver Anna i en story, og overfor Realityportalen uddyber hun:

LÆS OGSÅ: Nybygger’-par afslører: Det er slut

- Jeg anede ærlig talt intet om ham. Jeg lagde udelukkende videoen op, på grund af det der blev belyst i videoen - så det er lidt flovt, må jeg ærligt indrømme. Med min plantform skal jeg simpelthen undersøge den slags, så det ikke sker. Øv, fastslår Anna, som altså fik sig en lærestreg.

Se videoen med budskabet herunder.