Anna Seneca (Foto: Anthon Unger)
Anna Seneca (Foto: Anthon Unger)

Anna Seneca udsat for chikane: Det tager selvtilliden fra mig

Anna Seneca føler sig chikaneret af sine følgere, der ikke lader hende udtrykke sig på sin profil, som hun ønsker.

Anna Seneca har nu op til flere gange fået en afvisning af Instagram, der har fjernet hendes billeder fra profilen, da de "overtræder fællesskabsreglerne om seksuel opfordring fra voksne". Det første billede, som Anna fik fjernet, var et billede af Anna med nøgen overkrop. Billede var ifølge Anna en hyldest til kvindekroppen og i hendes tilfælde en hyldest til sin egen krop, der har båret hendes søn.

LÆS OGSÅ: Kan I se ligheden? Ny paradiso har kendt bror

Artiklen fortsætter under videoen af Anne og Nikolaj, der fortæller om deres nye projekter. 

LÆS OGSÅ: Medinas store sorg: Stalker skyld i abort

I går forsøgte Anna så igen at lægge samme foto op af sin overkrop, men denne gang havde hun sat en hvid markering over sine bryster, men også denne gang blev opslaget fjernet af Instagram.

- Jeg synes, det er tankevækkende, at noget som hele tiden bliver italesat som værende “ok”, og at vi alle skal embrace os selv - bliver nedstemplet alligevel. Det er jo chikane, og jeg forstår ikke hensigten, forklarer Anna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-deltager udsendt for NATO

Annas opslag fra i går blev senere lagt op igen af Instagram, da det var fjernet af fejlagtige årsager, men glæden varede kun kort.

- Instagram fjernede det igen, fordi folk blev ved at anmelde, forklarer Anna, der tager anmeldelserne meget personligt.

- Det handler pludselig ikke om, hvad der bliver postet, men hvem der poster, fortæller Anna.

LÆS OGSÅ: Kan du kende Nikolaj fra 'Først til verdens ende'? Her har du set ham før

De mange anmeldelser har sat sig dybt i Anna, og det får konsekvenser for hendes videre ageren på Instagram.

- Det tager al selvtillid fra mig, og det får mig til at føle, at jeg ikke er det værd. Jeg er åbenbart i den gruppe af mennesker, der ikke får lov til at udtrykke sig, som jeg vil. Jeg kender ikke hensigten, men det gør mig ked af det, fortæller Anna, der fremover vil begrænse opslag af sig selv på Instagram.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om Tinder-profil kort efter brud