Foto: Martin Hvistendal Pedersen/Realityportalen
Foto: Martin Hvistendal Pedersen/Realityportalen

Anna om sine sprogblomster: Jeg er ikke den nye Amalie

Allerede inden 'Paradise' gik i luften', blev den smukke pige sammenlignet med Amalie Szigethy, men det rører ikke Anna Due.

Allerede inden 'Paradise Hotel' gik i luften var der rygter om en ny Amalie. Det er dog ikke en Amalie, der er tale om, men derimod Anna Due. Og Anna har intet imod sammenligningen med Amalie, men seerne skal ikke forvente en kopi af reality-divaen.

- Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg ikke er en ny Amalie - jeg er ANNA DUE, slår hun fast med et smil overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Rikke er "Årets Realityvært 2013'

Amalie siger sjove ting

Selvom sammenligningen med Amalie ikke rører den nye 'Paradise'-deltager, så erkender hun, at det ikke er det fedeste, når hater-kommentarerne lander i hendes indbakke.

- Det må man tage med (red, hater-kommentarerne). Amalie kan sige nogle sjove ting, men hun er jo ikke direkte dum. Jeg synes, at det er så plat, at folk skal håne andre mennesker - de ser jo kun Amalie fra en side, forklarer Anna, som i aftenens program troede, at Thailand ligger i Australien.

Selvom det ikke er en mini-Amalie, der er tjekket ind på hotellet med sine sprogblomster, så kan seerne godt forvente at trække på smilebåndet over Annas små bemærkninger.

- Jeg ved, hvad jeg står for, og jeg kan godt sige nogle sjove ting, men udover det er jeg en klog, kærlig og sød pige, siger hun.

Se Annas sjove bemærkning fra aftenens program herunder:

LÆS OGSÅ: Malene og Kasper er vildt forelsket

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.