Anna om 'Paradise': Jeg skulle se ud og spise på et bestemt måde

'Paradise Hotel'-baben har ændret sig, siden hun medvirkede i realityprogrammet.

Det er nu snart to år siden, at optagelserne til 'Paradise Hotel' sæson 17 fandt sted, og der er sket meget hos 25-årige Anna Seneca siden opholdet i Mexico.

Selvom hun føler, at hun stadig er den helt samme person, der blot er blevet et par år ældre og står et andet sted i livet, så er der også noget, som klart er forandret hos hende.

LÆS OGSÅ: Geggo taler ud: Vi holder ikke jul hos min mor

Anna Seneca (Foto: Anthon Unger)
Anna Seneca (Foto: Anthon Unger)

- Jeg synes, jeg har fundet nogle andre værdier, som jeg går mere op i, end jeg gjorde, da jeg var med i 'Paradise'. Da jeg var med, gik det hele op i det her med, at man skulle se ud på en helt bestemt måde, jeg skulle spise på en bestemt måde, og det hele var måske meget overfladiske ting. Men jeg behøver ikke længere se perfekt ud, og tingene behøver ikke længere se perfekte ud, siger hun, når hun ser tilbage på de sidste par år.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Jenna: Albert har mødt hele familien

Som 'Paradise'-baben selv beskriver det, så har hun fået nogle helt andre værdier i livet, og hun tror, det blandt andet skyldes, at hun nu har været sammen med Oliver i lang tid. Men måske skyldes det også tiden med en coronapandemi, der kun tillader, at man er sammen med sine nærmeste.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

I hvert fald sætter Anna pris på nogle helt andre ting i tilværelsen.

- Det er noget med familie og tætte relationer. Jeg vil hellere have få gode end mange bekendtskaber. Måske er jeg også blevet lidt mere reserveret. Jeg har ikke længere et behov for at være med til enhver begivenhed, siger hun.

LÆS OGSÅ: Spørgsmål om graviditet vælter ind: Nu kommer Sarah Grünewald med udmelding