Anna og Oliver udsat for rygte om Gustav Salinas

Anna mener, rygtet er så latterligt, at hun til nu har nægtet at kommentere på det. Men nu siger hun fra.

Igår stod Anna og Oliver frem og fortalte om, hvordan de i et helt år har været i strid med webbureauet Danaweb. Bureauet mener nemlig, at 'Paradise Hotel'-parret skylder dem 94.000 kroner, efter de to parter er blevet uenige om en aftale.

LÆS OGSÅ: Reality-par skal i retten: I skylder 94.000 kroner

Derfor har Anna været ude på de sociale medier for at efterlyse en advokat - og det har fået rygter til at sprede sig på de sociale medier. Der er nemlig opstået en forklaring på, hvorfor Anna og Oliver skal bruge en advokat, og den forklaring har slet ikke noget med Danaweb at gøre. Derimod er en tredje person inde i billedet, og det er online coach og reality-stjerne Gustav Salinas.

- Rygtet siger, at Gustav skulle have beskyldt Oliver og jeg for at købe hans kostplaner og sælge dem videre til vores klienter. Jeg har med vilje ikke gidet kommentere yderligere på det før nu, fordi jeg simpelthen synes, det er for latterligt. Og samtidig bliver jeg også bare så vred, da TEAM ERNECA har været mit hjertebarn siden dag ét, siger Anna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fundet kærligheden: Min datter kalder ham for far

Derfor er rygtet opstået

Hun forklarer yderligere, hvad en mulig grund til, at rygtet er opstået, kunne være.

- Vi havde tidligere et samarbejde, da vores platform med klienter er hos firmaet Lenus, hvor Gustav også har sin platform med sine klienter. Ergo har vi haft platform samme sted, som kører med samme layout for kostplanerne. Og derfor er der nogle, som mener, vores planer har lignet Gustavs. Altså på grund af layoutet, siger 'Paradise'-baben.

LÆS OGSÅ: Christel: Derfor ser jeg anderledes ud nu, end da jeg var med i ‘Paradise’

Det er dog langt fra tilfældet, og hos TEAM ERNECA har de alle dage lavet deres egne kostplaner til deres klienter, fortæller de.

- Jeg synes, det er lavt at bruge os som skydeskive. Vi skiftede platform og samarbejde tilbage i november og december, siger Anna.

Gustav Salinas har ingen kommentarer.

- Jeg passer bare mit arbejde og prøver at gøre det så godt som muligt, siger han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse