Foto: TV3
Foto: TV3

Anna: Jeg fortryder virkelig, virkelig meget!

Anna begik en kæmpe fejl, som hun fortryder inderligt.

Anna var ikke den bedste veninde, da Kasper tjekkede ind på 'Paradise Hotel' i går. Selv om hende og Malene er rigtig gode veninder i dag, så er Anna ked af, at hun har gjort, som hun har.

- Jeg er virkelig, virkelig, virkelig ked af det. Det er den ting, som jeg fortryder allermest herinde. Jeg er ikke en møgso til daglig og har aldrig gjort sådan overfor mine veninder, siger en tydelig påvirket Anna til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Kasper: En ubeskrivelig følelse

Ser ikke 'Paradise' længere

Det seneste stykke tid på 'Paradise Hotel' har Anna gjort mindre smarte ting, og det har ført til, at hun er blevet lagt for had på de sociale medier, ligesom hun har fået flere dødstrusler. Faktisk kan hun slet ikke stå inde for sin opførsel i Mexico.

- Jeg havde virkelig frygtet det her (red. afsnittet, hvor Kasper og Anna har sex), siden vi kom hjem. Jeg er så ked af det på Malene og Martins vegne. Malene er min gode veninde, og jeg holder rigtig meget af Martin, angrer hun og fortsætter:

- Jeg har ikke set afsnittet - faktisk har jeg ikke set 'Paradise' siden mandag. Fordi jeg er så flov over mig selv. I starten var jeg mig selv, men det er jeg ikke længere. Jeg skal aldrig se det igen.

LÆS OGSÅ: Steven jeg er ikke tiltrukket af Shila

Savnede Martin

Selv om Anna var med til at smide Martin ud, så savner hun ham meget. Og netop savnet til sin tidligere partner fremkaldte følelserne for Kasper.

- Vi var jo stive, men jeg fik også nogen forkerte følelser frem. Først mistede jeg Martin, Camilla var der heller ikke mere, og Malene var på solo. Havde Martin stadig været der, så var jeg aldrig blevet sådan en bitch.

Martin eller ej. Der er ingen tvivl om, at Anna fortryder sin handling.

- Jeg er virkelig flov over mig selv og fortryder rigtig meget! Heldigvis er Malene og jeg kommet videre og er rigtig gode veninder i dag, slår Anna fast.

LÆS OGSÅ: Anna indrømmer: Jeg er en kælling

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.