Anna Due er uenig med Fie om, at blogging er et hårdt arbejde (Foto: TV3 / Lemche og Serup)
Anna Due er uenig med Fie om, at blogging er et hårdt arbejde (Foto: TV3 / Lemche og Serup)

Anna indrømmer: Jeg er en kælling

Efter en uges heftige diskussioner mellem Anna og Rasmus, fortryder Anna sin opførsel.

For første gang i den sidste uge så det i går ud til, at der er ved at falde ro på de sidste dages skænderier mellem hotellets kamphaner. I stedet for at skændes valgte Anna og Rasmus nemlig at klaske myg, inden de gik i seng.

- Jeg kom til den erkendelse, at vi er kommet for at have det sjovt - og så nyttede det ikke, at jeg overreagerede på den måde, forklarer Anna, til Realityportalen.dk, om de sidste dages problemer mellem hende og partneren, Rasmus.

 LÆS OGSÅ: Pressechef: Troede, at folk var trætte af 'Paradise'

'Direkte ond'

Både Malene og Anna fortryder den måde, de har behandlet Rasmus på. Men samtidig gør Anna det også klart, at der ligger flere ting bag deres handlinger.

- Der ligger mange ting bag. Jeg savnede Martin rigtigt meget, selvom man ikke ser det på tv, og så følte jeg, at det skulle gå udover Rasmus, fordi han havde taget Kasper fra mig, siger hun og fortsætter:

- Rasmus gør også nogle ting, men jeg er jo direkte ond, det kan jeg godt se nu. Men når man er der, så er man i en lille boble. På det tidspunkt følte jeg, at jeg gjorde det rigtige, men det kan jeg godt se, at jeg ikke gjorde. Jeg var en kælling, der kørte det hele op i en spids.

LÆS OGSÅ: Anna: Derfor spyttede jeg

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.