Anna til premieren på 'Paradise Hotel' 2020 (Foto: Anthon Unger)
Anna til premieren på 'Paradise Hotel' 2020 (Foto: Anthon Unger)

Anna i smertehelvede: Det gør ufatteligt ondt

Smerterne er vendt tilbage med fuld kraft.

For et år siden oplevede Anna Seneca store smerter i sin ene balle. Efter et forløb hos en osteopat aftog smerterne dog, og realitystjernen troede, at hun kunne vinke farvel til dem for altid.

Lige indtil for to uger siden, hvor smerterne pludselig meldte deres ankomst igen, og siden er det kun blevet gradvist værre. Det er nu kommet til at punkt, hvor smerterne fylder hele hendes hverdag.

- Jeg har konstante smerter i højre balle, som brænder og stikker. Det gør ondt hele tiden og ikke kun, når jeg er i bevægelse. Jeg kan ikke engang længere klare at massere smerten, fortæller Anna til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kendispar venter barn

Kan skyldes fødslen

Årsagen til smerterne er endnu uvis, fordi Anna endnu ikke har været til osteopat, men den nybagte mor mistænker, at det kan skyldes hendes fødsel i maj.

- Det kan godt have noget med fødslen at gøre, da det er min dybe ballemuskel, piriformis, der sidder i spænd eller bliver klemt et sted i hoften eller bækkenet, lyder Annas vurdering.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne tæt på at dø af corona

Påvirker hverdagen

Realitybaben ser frem til at få afklaring hos en osteopat senere i dag, for indtil videre er det en begrænsning i dagligdagen, hvor lille Mio på to måneder er afhængig af hende.

- Det påvirker min hverdag helt vildt, især fordi jeg tit har Mio i armene og dermed skal bruge mine ben og ballemuskler til at komme op af sofaen efter amning og så videre. Det gør bare så ufatteligt ondt, fortæller hun.