Anna Due vender tilbage på skærmen

Reality-baben afslører, at vi i nærmeste fremtid får hende at se i hele to nye tv-programmer.

I foråret tonede den velkendte reality-babe Anna Due endnu engang frem på skærmen, da hun deltog i 'Dagens mand'. Siden har vi dog ikke set meget til den tidligere paradiso, men nu løfter hun sløret for, at vi inden længe igen får hende at se på skærmen.

- Jeg skal være med i et nyt program, og det er et program, som er meget anderledes, end hvad jeg hidtil har deltaget i. Dette program er hyggeligt og kommer ikke til at foregå på TV 3, heldigvis. Optagelserne kommer til at foregå i november, og jeg kommer til at være med i to afsnit. Jeg tænker godt, at jeg kan afsløre, at det kommer til at handle om børn, men hvad det er, det gætter I ikke, da det bliver et helt nyt program, afslører Anna Due på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Jeg kæmper med angst

- I dette program kommer I til at se mig fra en anden side, end hvad I nok har set indtil videre. Jeg kunne aldrig finde på at deltage i programmer som 'Paradise Hotel', 'Dagens mand' og lignede igen, da det er for useriøst. Medmindre jeg fik tilbudt en million for at være med, så havde jeg nok sagt ja, men hvem havde ikke det.

Anna tilføjer desuden, at hun også skal være med i et andet program, som har premiere til foråret. Hun vil dog heller ikke afsløre nærmere om dette program.

LÆS OGSÅ: Anna Due og Martin Hjort i åben krig

LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: Ung far vender tilbage til skærmen