Foto: TV3
Foto: TV3

Anna Due om 'Et ton cash': Kan ikke lide at knokle

Den tidligere paradiso klappede ikke i hænderne over de hårde etaper i 'Et ton cash'.

På 'Paradise Hotel' nød Anna Due de varme himmelstrøg og kulørte drinks. I 'Et ton cash' kunne hun kun drømme sig tilbage til Mexico.

- Det var da en okay oplevelse, men jeg bryder mig bare ikke om at skulle knokle så hårdt hver anden dag – puha, det var virkelig hårdt. Hver gang vi skulle ud på en etape, stod Geggo og jeg bare: ”Få det overstået“. Vi hadede det virkelig, specielt når vi skulle tidligt op. Vi sov, indtil vores deltageransvarlige kom op for tredje gang og sagde: “Nu skal I altså op, sovetryner. Alle står klar nedenunder”, skriver Anna på sin blog og fortsætter:

Anna og Martin blev gode venner igen i 'Et ton cash' (Foto: Privat)
Anna og Martin blev gode venner igen i 'Et ton cash' (Foto: Privat)

- Jeg brød mig ikke om etaperne. Jeg kunne godt være lidt doven, og derudover drak Geggo og jeg næsten hver aften – det kunne mange af de andre godt være lidt trætte af. Vi tænkte bare: ” Ja, ja det er squ da jer, der er kedelige”.

LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Produktionen styrede 'Paradise'-festerne

Produktionen fejlede

Anna var meget i tvivl om, hvorvidt hun skulle takke ja til at deltage i programmet, fordi hun var uvenner med Martin, og så var hun i dårlig form. Alligevel lokkede muligheden for at vinde en stor sum penge den tidligere paradiso.

- Så jeg sprang ud i det og tog af sted. Produktionen havde lavet en rigtig stor fejl, da de havde sendt en mail rundt med lidt information. Fejlen var, at de havde sendt beskeden samlet til alle dem, som skulle med, så vi vidste på forhånd, hvem der skulle være med i programmet. UPS!

Personligt synes Anna ikke, at hun fik det store ud af sin deltagelse, men hun sætter pris på, at hun fandt sammen med Martin og fik sig en ny veninde i form af Geggo. Én ting havde hun dog gerne været foruden.

- Både før og efter en etape var der MEEEEGA lang ventid, altså længere ventetid end der var i Mexico. De fleste gange sad vi på græsset i to til tre timer uden at måtte snakke med hinanden. Det vil sige to til tre timer før en etape og to til tre timer efter en etape – eeej, hvor var det steneren.

LÆS OGSÅ: Anna Due jagter drømmejobbet

Martin var den bedste

Samlet set er paradisoen dog glad for, at hun valgte at være med i 'Et ton cash', selvom hun erkender, at hun godt kunne have været turen foruden.

- Martin derimod syntes, det var super fedt, det var lige noget for ham. Han var trods alt også den stærkeste og hurtigste derinde, og hvis han ikke var smuttet, tror jeg virkelig, at han havde vundet. Han var i hvert fald den bedste derinde, skriver hun.

Martin er nemlig vild med at udfordre sig selv, og så kunne han også imponere Anna, når han kom forbi i bar overkrop, fortæller hun på bloggen.

LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Det vidste du ikke om Martin

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.