Anna havde også rimelig lyst hår, da vi så hende i Paradise Hotel (Foto: TV3)
Anna havde også rimelig lyst hår, da vi så hende i Paradise Hotel (Foto: TV3)

Anna Due jubler: Sønnens navn er godkendt

'Paradise'-parrets søn bliver den første i Danmark med sit navn.

Anna Due og Martin Hjort blev forældre til deres lille søn den 25. juli i år. Allerede tidligt i graviditeten vidste parret, at sønen skulle hedde Villian, men fordi der ikke er andre med samme navn i Danmark, så skulle forældrene søge om tilladelse til at give deres dejlige søn sit navn. Men nu er det officielt, at deres søn skal døbes Villian, skriver den stolte mor på sin blog.

- Martin og jeg er rigtig glade i dag. Vi har lige fået en god nyhed fra Christian sogns kirke! Vi søgte om at få navnet Villian, grunden til, at vi skulle søge om det, var, fordi han er den første i Danmark, som kommer til at hedde det, fedt fedt fedt, skriver Anna på sin blog.

LÆS OGSÅ: Er 'Paradise'-Anna gravid igen?

Dåben blliver en havefest

Anna sammen med sønnen Villian og kæresten Martin Hjort(Foto: Privat)
Anna sammen med sønnen Villian og kæresten Martin Hjort(Foto: Privat)

Selvom godkendelsen af navnet nu er på plads, så betyder det ikke, at familien står klar ved døbefonden i weekenden.

- Til sommer skal vores lille basse døbes. Grunden til, at det først bliver der, er, fordi vi vil holde en kæmpe havefest. Det er meget mere personligt, end at man sidder i et kedeligt forsamlingshus. Vi skal have rigtig god mad, og så kan man gå ud at spille kongespil bagefter. Det bliver så hyggeligt, skriver hun og tilføjer:

- Desværre kan han ikke passe dåbskjolen til den tid, men hul i det. Han bliver døbt Villian Hjort Due, og ja, to dyrenavne som efternavn, jeg ved det godt. Men vi kunne ikke blive enige. Jeg ville have, han skulle hedde Villian Due Kristensen. Martin ville have, at han skulle hedde Villian Hjort, ha ha den egoist.

LÆS OGSÅ: Anna Due til de nye paradisoer: Husk at nyd det hele

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.