Foto: Privat
Foto: Privat

Anna Due: Jeg har rygrad som en regnorm

Den tidligere paradiso har sat sig et helt særligt mål, som det desværre ikke går så godt med at holde.

Den tidligere paradiso Anna Due havde tidligere på ugen sat sig for at gøre noget for sig selv, der ville gøre hende rigtig stolt. Desværre går det ikke helt så godt med at overholde aftalen med sig selv, som hun havde håbet på.

- Kender i det der med, at man har formået at gøre noget, som man er rigtig stolt af? I mit tilfælde er det rygning. Jeg havde ikke røget i lidt over tre døgn, og jeg havde overhovedet ikke lyst til at ryge, så jeg var bare sådan: Hold da op, det er nemt!, skriver Anna på sin blog og fortsætter så:

- Men tre dage efter sidder jeg med en smøg i kæften – igen. Jeg skulle ringe til en veninde, og vi sidder normalt altid og ryger, mens vi snakker i telefon. Jeg sad og fortalte hende om en episode, som jeg var blevet rigtig træt af, og pludselig sidder jeg der med smøgen. Jeg burde simpelthen tage en kold tyrker, men det er bare så svært, når alle mine veninder ryger.

Se galleriet af Anna Due øverst.

LÆS OGSÅ: Afstemning: Her er årets reality-hunk 2015

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen er ikke længere single

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Her er årets reality-program

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.