Anna Due (Foto: Janus Nielsen)
Anna Due (Foto: Janus Nielsen)

Anna Due har meldt sig til stort TV 2-program

Anna Due drømmer om især ét program.

Ifølge Anna Due får hun ofte tilbud om at deltage i tv-programmer, men det er ikke mange, hun finder interessant. Der er dog et enkelt program, hun finder så tillokkende, at hun selv har opsøgt deltagelse, selvom hun ikke er blevet spurgt af programmets castere.

LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Derfor viser jeg ikke min kæreste frem

- Jeg har meldt mig til 'Hvem vil være millionær', det gjorde jeg helt tilbage i juni, men tror I, jeg har fået svar? NEJ… Er ret sikker på, at de ikke gider at have en tidligere realitydeltager med, så det er faktisk ret nederen, for hvem vil ikke gerne vinde en million?, spørger Anna Due på sin blog og afslører, at hun nok næppe var nået hele vejen til millionen, selvom hun var kommet med.

LÆS OGSÅ: Anna Due afslører brøler: Dette fortryder jeg i ‘Dagens mand’

- Jeg meldte mig, faktisk lidt i sjov, for jeg ved NADA. Jeg er dårlig til paratviden, som jeg faktisk altid har troet hed piratviden. Min mor fik heldigvis rettet mig, inden jeg sendte ansøgningen, haha. Chancen for, at jeg ville vinde en million ville være lige med nul, men hvis jeg nu bare kunne vinde 5000, så fint med mig. Well well, det blev ikke 'Hvem ville være millionær', øv bøv – det kunne sgu have været meget grineren sikkert også for jer, for så kunne I sidde og krumme tæer.

Selvom Anna Due ikke kom med i quiz-programmet, så er det dog ikke så lang tid siden, hun alligevel indtog TV 2, da hun deltog i Go' aften live for at tale om influenceres ansvar overfor deres følgere.

LÆS OGSÅ: Anna Due efter sønnens indlæggelse: Det sidder så dybt i mig