Anna Due frygtede for sønnens liv

En rolig tur med barnevognen var tæt på at ende fatalt for Anna Due og sønnen Villian.

Du kunne have dræbt os! Sådan lyder overskriften på et blogindlæg, som den tidligere 'Paradise'-deltager Anna Due skrev i går. Her var enhver mors værste mareridt nemlig tæt på at blive til virkelighed for hende og sønnen Villian.

Anna var ude og gå med barnevognen, som hun gør hver dag, i går gik turen i Rema. Men det blev alt andet end en stille og rolig hverdags tur.

- På vejen hjem skete der noget, som faktisk kunne have endt helt galt. Vi stod i lyskrydset, og der blev grønt – når der er GRØNT må fodgængere gå over lyskrydset. Det havde han åbenbart IKKE forstået, eller også var det bare fordi, han var så opslugt af sin telefon, for han nåede ikke at holde tilbage for Villian og jeg, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Er 'Paradise'-Anna gravid igen?

Slap med skrækken

Hun nåede at frygte det værste, for hun kunne ikke nå at reagere eller gøre noget. Men heldigvis slap både Anna og Villian med skrækken.

- I det øjeblik hvor han er tæt på at ramme os når han at svinge bilen ud i siden, seriøst – jeg blev virkelig bange. Årh, tanken om at der skulle ske Villian noget gør så ondt, skriver hun.

Selv om de slap med skrækken, så blev lettelsen hurtigt erstattet af vrede over bilistens manglende hensyn. Han kørte nemlig bare videre og stoppede ikke engang for at undskylde sin kørsel, og det forarger den skræmte mor.

- Jeg håber, han har dårlig samvittighed, for det kunne være endt galt. Folk burde simpelthen stoppe med at snakke i telefon, når de kører i bil! Hvis man absolut har brug for en lang samtale, så tag dog høretelefoner i ørene så du har hænderne fri, lyder opfordringen fra Anna.

LÆS OGSÅ: Anna og Martin er populære i Sverige

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.