Anna Due afslører: Det vidste du ikke om Martin

Den tidligere paradiso løfter nu sløret for et par hemmeligheder om sin 'Paradise'-mand.

Fra 'Paradise Hotel' husker man Martin Hjort som den festglade halvdel af Nøddepatruljen. Siden er drinks og fuld fart frem blevet erstattet af far-mor-barn hjemme i Aarhus. Men hvad gemmer sig bag Nøddepatruljens skal og den faderlige rolle? Det afslører Anna Due nu på sin blog.

Vidste du måske, at Martin er bange for hjorte? Noget som hans bedre halvdel trækker på smilebåndet af, fordi han selv hedder Hjort.

- Martin er VERDENS bedste far, det er han virkelig, skriver hun og fortsætter med endnu en "vidste du"-ting om sin kæreste:

- Martin elsker at danse, altså danse tossedans – og han ved, at det får mig til at grine.

LÆS OGSÅ: Anna Due jagter drømmejobbet

Et godt menneske

Hvis man går med en ide om, at alle paradisoer er selvoptagede og festglade mennesker, så tager man fejl.

- Martin har et rigtig godt hjerte. Han kører for eksempel ned til de hjemløse med smørrebrød en til to gange i måneden, skriver Anna.

At det netop er smørrebrød, som Martin giver til de hjemløse, skyldes ikke, at det er hans livsret. Faktisk har han ingen favoritspise, afslører Anna. Men en forkærlighed for sin kærestes mad har han.

- Martin spiser ikke særlig meget på arbejdet, fordi han glæder sig SÅ meget til at komme hjem til min gode mad, og der skal han altså kunne spise meget.

Se flere sjove facts om Martin her.

LÆS OGSÅ: Anna og Martin er populære i Sverige

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.