Anna Due (Foto: Janus Nielsen)
Anna Due (Foto: Janus Nielsen)

Anna Due afslører: Derfor viser jeg ikke min kæreste frem

Anna Due har fundet sin soulmate, men han er langt fra et nyt bekendtskab.

I sidste måned afslørede den tidligere 'Paradise'-babe Anna Due, at hun havde fundet kærligheden, men siden har man ikke hørt meget til den nye kæreste. De viser sig dog, at der er en god grund til, at hun ikke viser ham frem til sine mange følgere på de sociale medier.

- For det første har jeg ikke et behov for at vise ham frem, og for det andet så er han slet ikke på de sociale medier, fordi at han er et meget privat menneske. Men hvis I har lagt mærke til det, så har jeg aldrig delt særlig meget ud af mit kærlighedsliv, eller jo med Martin, men det var også lidt noget andet, han var jo en offentlig person, som jeg selv, skriver Anna Due på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Sådan går det på Tinder

- Jeg kommer ikke til at lægge billeder op af min kæreste, der vil måske komme nogle stories op en gang imellem, men ikke mere end det. Min kæreste er som sagt et meget privat mennesker, som værner om sit privatliv. Han er hverken til at finde på Facebook eller Instagram, for det har han slet ikke, og det er jeg faktisk fint tilfreds med.

LÆS OGSÅ: Anna Due afslører brøler: Dette fortryder jeg i ‘Dagens mand’

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk får sit eget program

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se det episke klip med Peter og Christina fra 'De unge mødre', der havde en lidt anderledes holdning til, hvad der var sund mad.

Har kendt hinanden i 6 år

Selvom de to er vidt forskellige, så er reality-baben ikke i tvivl om, at hun har fundet sin soulmate. Og det viser sig da også, at Anna Dues nye kæreste ikke er et helt nyt bekendtskab, de to har nemlig været gode venner i lang tid.

- Jeg har kendt min kæreste i over 6,5 år, og vi boede faktisk sammen i en kort periode for mange år siden, som venner of course. Jeg havde aldrig troet, at min bedste ven pludselig skulle gå hen og blive min kæreste. Det er en kæmpe fordel, for vi kender i forvejen hinanden ud og ind, og vi kan være 100% os selv, som vi altid har været, skriver Anan på bloggen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anna Due efter sønnens indlæggelse: Det sidder så dybt i mig

- Jeg har aldrig været i et trygt forhold, men det er jeg nu, og hold kæft hvor er det fantastisk. Min kæreste er så sød, så betænksom, så omsorgsfuld, og han er der altid for mig. Jeg stoler på ham, og han giver mig ro i maven, en ro som jeg aldrig har prøvet før.