Foto: Krestine Havemann/SBS
Foto: Krestine Havemann/SBS

Anja: Derfor stoppede jeg i 'Singleliv'

Den smukke blondine havde kun kort tid på skærmen, da hun fandt sig en kæreste. Forholdet gik dog ikke, og nu overvejer hun at komme tilbage til 'Singleliv'.

Anja er en sej pige. Hun er enlig mor og studerer på CBS. Ikke nok med det fik hun også tid til at medvirke i 'Singleliv'. Det blev dog en kort affære, da hun fandt sig en kæreste. Han forsvandt dog igen, og nu er hun atter på jagt efter kærligheden.

- Jeg fik en kæreste lige som optagelserne sluttede, hvilket også var en af grundene til, at jeg stoppede. Det holdt dog ikke særlig længe af flere årsager. Så det sidste halve års tid har jeg fokuseret på studie og mit arbejde, fortæller hun til Realityportalen.dk.

Det har givet singlepigen travlt, og derfor kan det også være svært at få tid til et eventuelt comeback.

- Jeg har fået studiejob som underviser i statistik, hvilket også er lidt svært at kombinere med det at være på tv. Jeg dater dog stadig en del og håber stadig prinsen på den hvide hest dukker op. Jeg synes dog bare, at han gemmer sig godt, griner hun.

LÆS OGSÅ: 'Singleliv'-Anja vil date efter brud 

TV er fedt

Det var en spontan beslutning for Anja at medvirke i 'Singleliv, men til trods for det elskede hun at være på skærmen.

- Jeg tilmeldte mig, fordi jeg syntes, det kunne være sjovt. Men også for at få en oplevelse ud af det. Jeg var lige blevet single og trængte til, at der skulle ske noget, så syntes, det kunne være sjovt at prøve at lave noget fjernsyn. Jeg er rimelig spontan, og når først jeg får en ide, er der ikke langt til handling. Jeg nåede ikke rigtig at tænke så meget over det, før jeg stod i det, men har stadig ikke fortrudt noget, forklarer Anja.

Den CBS-studerende er heldigvis en af dem, der faktisk er helt tilfreds med, hvordan hun bliver fremstillet på skærmen.

- Jeg blev fremstillet præcis på den måde, jeg gerne ville. Jeg er mig selv hele vejen igennem, og det er jeg meget tilfreds med. Jeg tror ikke, der var én gang, hvor jeg tænkte, at det ikke var mig. Jeg har lært, at jeg måske godt nogle gange kan virke lidt overfladisk, hvilket jeg tænker over.

LÆS OGSÅ: Brian: 'Singleliv' er ikke længere det program, jeg meldte mig til

Svært at blive respekteret som studerende 

Selv om hele oplevelsen har været positiv for singlepigen, er der også en bagside af medaljen. Til trods for, at Anja er blevet taget godt imod, kan det være svært for hendes medstuderende at acceptere, at hun har medvirket i reality.

- Det har været lidt en udfordring i forhold til det at være underviser, og der er da kommet et par kommentarer engang imellem. Jeg tror, at jeg har haft svært ved at skabe respekt ved nogle af de studerende, men igen, hvis man har det svært ved det, kan man jo bare slukke for sit fjernsyn, pointerer Anja og fortsætter:

- Der er da også kommet decideret negative kommentarer, og jeg kan da også godt forstå, at det måske er svært at skulle stå og tage mig seriøst, når man lige har set mig vælte rundt i en kæmpe brandert onsdagen forinden.

Se med i aften på Kanal 4 klokken 20.00, når 'Singleliv' atter ruller over skærmen.

LÆS OGSÅ: Panda: Negative comments påvirker mig ikke

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.