Andreas Bo til Mascha: Din røv er stor

I virkeligheden er det slet ikke så strengt, som det lyder. Men der er sket noget med Mascha, efter hun har mødt Andreas Bo, det erkender hun.

Der er sket noget med Mascha Vang i den tid, hun har været kærester med komikeren Andreas Bo. Og hun er ikke helt tilfreds med udviklingen, afslører hun på sin blog.

Hælene på hendes elskede Christian Louboutin-stiletter er nemlig blevet noget lavere i den seneste tid, og det går ikke.

- Da de nye babies (et par nye Louboutin-stiletter, red.) kom op på hylden, opdagede jeg noget frygteligt! Se lige her… Min Louboutin-udvikling fra før jeg mødte Andreas og så til nu. Hva’ så kone Mascha?! Hvad bliver det næste? Flats? OMG, Jeg ude på et sidespor, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang er hamrende forelsket

Konet eller stor røv?

Men hvor Mascha tror, at hun bare er ved at blive konet, har kæresten Andreas en lidt anden udlægning af, hvorfor hælene bliver lavere. Mascha Vang sendte ham en sms med et billede af hæl-udviklingen fra før midaldrende kæreste til nu, som hun selv skriver, hvortil han prompte svarede.

- Er det ikke bare din røv, som trykker på hælen mere og mere?

Man kan slippe afsted med meget, når man er komiker. Men her på redaktionen er vi nu ikke i tvivl om, at det er kærligt ment - og i øvrigt han Andreas Bo vist ingenting at klage over.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo: Nåede han sit vægttab?

LÆS OGSÅ: Mascha Vang er hamrende forelsket

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.