Andrea Rudolph reagerer efter 'Knæk Cancer'-showet

Andrea Elisabeth Rudolph var både fysisk ramt og dybt rørt efter sin aften som vært til det store indsamlingsshow 'Knæk Cancer Live'.

Sammen med Natasja Crone og Louise Wolff stod Andrea Elisabeth Rudolph i spidsen for lørdagens store indsamlingsshow 'Knæk Cancer Live', som TV 2 og Kræftens Bekæmpelse står bag.

Her blev der samlet 169.848.989 kroner ind.

LÆS OGSÅ: Danica Curcic: Her er min kæreste

Artiklen fortsættes under videoen med Michael Katz Krefeld og Karina Frimodt, der er til 'Knæk Cancer Live'...

- Det har været fuldstændig fantastisk. Det var været så rørende en omgang, siger den 45-årige værtinde og forretningskvinde efter showet.

Efter 16 kemobehandlinger fik Andrea for cirka en måned siden beskeden om, at hun nu er kræftfri. Derfor er hun naturligvis stadig fysisk mærket af sygdomsforløbet, og det mærkede hun også i løbet af aftenen.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen afslører: Så mange har beholdt deres ‘Boligkøb i blinde’-hus

- Jeg har været træt, og når man er træt, er det jo en lang aften. Men den er jo en positiv aften, så derfor går det. På en eller anden måde, så minder det jo om, når jeg har lavet 'Knæk Cancer' i 'Vild med dans'. Så på den måde vidste jeg jo godt lidt om, hvordan det ville være, siger hun og tilføjer:

- Jeg har det godt. Lige nu er jeg rigtig, rigtig glad. Det er dejligt.

Andrea blev ramt af brystkræft i januar i år. Sygdommen fik hun konstateret en uge efter, at hun havde fundet to knuder i sit bryst.

Men sidst i september delte hun en dejlig besked i et opslag på Instagram.

– Kære venner, i sidste uge fik jeg vil nok den vigtigste og bedste besked nogensinde. Alle prøver fra operationen er blevet analyseret både fra mit bryst og mine lymfer, og de kan ikke finde noget som helst tilbage. Ingen mikrometastaser eller noget som helst. Der bor ikke kræft i min krop længere, jeg er rask.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om partners kræft: Jeg brød bare sammen