Anders og Torbens nye investering: Åbner restaurant

Anders har investeret penge i en thailandsk restaurant med kæresten Don.

De gæve tvillinger fra Holstebro, der gennem otte sæsoner har foldet sig ud i TV 2-serien 'Anders & Torben', kan nu for den ene halvdels vedkommende kalde sig restauratør. 50-årige Anders har nemlig investeret penge i en thailandsk restaurant sammen med kæresten Don, 47.

- Jeg har spyttet 15.000 kroner i projektet, og det er et beløb, du ikke får meget for herhjemme. Samtidig har Don suppleret op med det, der svarer til 5.000 kr, siger Anders Petersen, der sammen med brormand går med planer om på sigt at emigrere for at flytte sammen med deres respektive kærester Don og 41-årige Nam.

LÆS OGSÅ: Oh Land raser over denne kommentar

 Tvillingerne har på grund af corona ikke kunnet besøge deres respektive kærester i halvandet år. Her ses de sammen på tv-optagelser (Foto: Christian Bro/TV 2)

De enæggede tvillinger, der foretager sig alt i stereo, er dog henvist til sidelinjen.

- Vi har ingen intention om at deltage i driften af restauranten, fordi arbejdet her kun må udføres af thailændere. Ifølge de thailandske myndigheder er arbejde i restaurant nemlig en beskyttet stilling, som kun thailændere må bestride. Vi må gerne være ejere, men højest fortælle kokken, hvordan han skal tilberede retten. Dermed er der ikke rigtigt noget at lave for os, forklarer Anders og Torben, der til daglig arbejder på en køkkenelementfabrik i Holstebro. Og de har set, hvor galt det kan gå udlændinge, der får drømmen om at være restauratør opfyldt.

- På byture med Don og Nam har vi set, hvordan udenlandske ejere af barer og restauranter ender ud som alkoholikere, fordi gæsterne hver aften tilbyder dem drinks, som de ikke kan sige nej til. Vi har selv overvejet at åbne en bar, men nej. Det holder vores levere ikke til, er Anders og Torben enige om, så de må nu i tænkeboks for at finde på andre idéer til beskæftigelse.

LÆS OGSÅ: Linse fortryder kosmetiske indgreb: Stop mens legen er god!

LÆS OGSÅ: Ulla Essendrop takker af
De gæve tvillinger fra Holstebro, der gennem otte sæsoner har foldet sig ud i TV 2-serien 'Anders & Torben', kan nu for den ene halvdels vedkommende kalde sig restauratør. 50-årige Anders har nemlig investeret penge i en thailandsk restaurant sammen med kæresten Don, 47. - Jeg har spyttet 15.000 kroner i projektet, og det er et beløb, du ikke får meget for herhjemme. Samtidig har Don suppleret op med det, der svarer til 5.000 kr, siger Anders Petersen, der sammen med brormand går med planer om på sigt at emigrere for at flytte sammen med deres respektive kærester Don og 41-årige Nam. LÆS OGSÅ: Oh Land raser over denne kommentar Tvillingerne har på grund af corona ikke kunnet besøge deres respektive kærester i halvandet år. Her ses de sammen på tv-optagelser (Foto: Christian Bro/TV 2) De enæggede tvillinger, der foretager sig alt i stereo, er dog henvist til sidelinjen. - Vi har ingen intention om at deltage i driften af restauranten, fordi arbejdet her kun må udføres af thailændere. Ifølge de thailandske myndigheder er arbejde i restaurant nemlig en beskyttet stilling, som kun thailændere må bestride. Vi må gerne være ejere, men højest fortælle kokken, hvordan han skal tilberede retten. Dermed er der ikke rigtigt noget at lave for os, forklarer Anders og Torben, der til daglig arbejder på en køkkenelementfabrik i Holstebro. Og de har set, hvor galt det kan gå udlændinge, der får drømmen om at være restauratør opfyldt. - På byture med Don og Nam har vi set, hvordan udenlandske ejere af barer og restauranter ender ud som alkoholikere, fordi gæsterne hver aften tilbyder dem drinks, som de ikke kan sige nej til. Vi har selv overvejet at åbne en bar, men nej. Det holder vores levere ikke til, er Anders og Torben enige om, så de må nu i tænkeboks for at finde på andre idéer til beskæftigelse. LÆS OGSÅ: Linse fortryder kosmetiske indgreb: Stop mens legen er god! LÆS OGSÅ: Ulla Essendrop takker af