Anders og Torbens mareridt i Thailand: Alt gik galt

Turen til Thailand udformerede sig ikke helt som tvillingerne forventede

Tvillingerne Anders og Torben Petersen kom for nylig hjem fra et tre ugers ophold i Thailand, hvor de blev genforenet med kæresterne Don, 47, og 41-årige Nam efter tre år med langdistanceforhold.

LÆS OGSÅ: Realitypar sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolaj fra ‘Først til verdens ende’ fortæller om sin sygdom, og hvorfor han var så bange for corona...

– Det var dejligt at se dem igen, men meget gik galt undervejs, fortæller 52-årige Torben Petersen tilbage i Danmark.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

De enæggede TV 2-tvillinger begyndte nemlig deres rejse med at stå i en 500 meter lang kø, der snoede sig i Københavns Lufthavns sikkerhedskontrol, hvor der var sparsomt med personale til at tjekke passagerernes vaccinationspapirer og andet.

Det tog fire stive timer, før de brave gutter nåede frem til flysædet. Vel ankommet til Bangkok efter samlet 18 timers flyvetur og skift i Zürich, måtte de endnu en gang bide tænderne sammen til et seks timers ophold på coronahotel isoleret i hver sit værelse for at vente på resultatet af en PCR-test, inden de endelig kunne falde i armene på deres kærester.

Men mareridtet ville ingen ende tage.

Efter kun en uges samvær blev Torbens kæreste Nam desværre ramt af corona, så samværet derved blev spoleret.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

– Det var noget hø, for hun måtte tilbringe ti dage eller resten af vores ferie i isolation, siger Torben, der valgte at køre 500 kilometer nord for Bangkok, for at møde brormand Anders og Don, der driver en restaurant i en lille by.

Her gik de herrer til hånde som bordafryddere.

– Det gik fint nok, og på sigt satser vi på at slå os ned i Thailand og leve af det. Men først skal der skydes penge i foretagendet med henblik på en modernisering, siger Torben videre om fremtidsplanerne.