Anders og Torbens familietragedie: Vores søskende døde

Tvillingernes forældre skulle meget igennem, før de fik Anders og Torben.

Det var en sej kamp for Anders og Torbens nu afdøde forældre at få børn. Bag facaden på de populære enæggede tvillinger fra TV 2-serien 'Anders & Torben' skjuler sig en familietragedie. Fem år før de blev født, fik deres mor nemlig trillinger, men kun få uger efter fødslen mistede de livet på grund af hjertefejl.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben: TV 2 vil lave flere programmer med os

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde to tvillinger med en speciel lidelse, der tvinger dem til at gå som en krabbe.

SE BILLEDERNE: Anders og Torbens vilde forvandling: Nu smiler tvillingerne igen

– Det var tragisk for vores forældre, men det er ikke noget, vi går og tænker over til daglig. Vores forældre fortalte os om det, og vi mener, de blev begravet et sted på Holte-egnen, men vi ved det ikke med sikkerhed, siger de 48-årige tvillinger, der de sidste par mandage med stor succes endnu en gang har lukket seerne ind i deres liv.

På grund af morens besvær med at få børn blev hun henvist til at føde på Rigshospitalet i København, hvor hun fik Anders og Torben den 31. oktober 1970. Faren, Ole, var metalarbejder på en fabrik, og moren, Maja, var hjemmegående husmor. De boede i en lille villalejlighed lidt uden for Holstebro, og de døde for henholdsvis 18 og 16 år siden.

– De fik os, da de var i begyndelsen af 40’erne, så det var jo temmelig sent, fortsætter brødrene, der bor sammen, har de samme interesser, drikker og spiser det samme og går i ens tøj. Og sådan har det altid været.

LÆS OGSÅ: Tvillingerne Anders og Torben: Sådan driller vi vores thai-kærester