Anders og Torben laver tv-comeback

Madglæden er stor hos tv-tvillingerne i et nyt program, som har premiere på TV2 inden længe.

Det er TV2, som har fyret op under gryderne, når det populære tvillingpar Anders og Torben Petersen vender tilbage på skærmen. Denne gang er omdrejningspunktet deres store fælles interesse for mad, som de har taget til helt nye højder.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolaj fra 'Først til verdens ende' fortæller om sin sygdom, og hvorfor han var så bange for corona.

- De har investeret i en restaurant i Thailand, som skal drives af Anders´ kæreste Don. Samtidig er de begyndt at lave madvideoer til nettet, kun med thailandsk mad, lyder det i programbeskrivelsen fra TV2.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det med Christie og Jimmi i dag

100 års fødselsdag

Efter 2,5 års coronapandemi er der kommet nye boller på suppen. Foruden glæden ved endelig at kunne rejse til Thailand igen, kan tvillingerne også fejre deres fødselsdag.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

Torben og Anders har ikke glemt det danske køkken, så til festen bliver der ikke kun serveret sushi med nudler og stegte ris.

- Tvillingerne går i gang med at lave frikadeller og flæskesteg, så de endelig kan samle venner og kolleger og fejre den 100 års fødselsdag, der blev aflyst under coronaen.

LÆS OGSÅ: Annette Heick om krise i ægteskabet: Jeg mødte en anden mand

Alt dette er ikke uden udfordringer, og dem kan både gamle og nye fans få lov at følge med i, når programmet 'Anders og Torben – tvillingerne og madimperiet' har premiere på TV2 og TV2 Play 26. maj.