Anders og Torben dropper papfigurerne: Thailand kalder

Tvillingerne ser frem til den ægte vare i stedet for skiltene hjemme i stuen.

I to år har de gæve TV 2-tvillinger Anders og Torben været forhindret i at se deres thailandske kærester Don, 41, og Nam, 47, på grund af pandemien. Men i takt med forårets komme er der lys forude, så papfigurerne af kæresterne hjemme i Holstebro-villaen endelig kan skiftes ud med den ægte vare.

LÆS OGSÅ: Ung mor deler glædelig nyhed: Jeg er gravid

– Vi satser på at besøge dem i marts eller april, og det skal filmes til TV 2, afslører 51-årige Torben Petersen.

På brødrenes seneste besøg i 2019 kiggede parrene på en byggegrund med henblik på at flytte sammen permanent, og de har også talt om et dobbeltbryllup. Og at herrerne virkelig mener det, beviste de sidste år, hvor Anders investerede en sjat penge i en restaurant med thailandsk mad sammen med Don. Den ligger i byen Korat godt fem timers kørsel nord for Bangkok. Og mulighederne her kan få afgørende betydning for realiseringen af fremtidsplanerne.

LÆS OGSÅ: Reality-babe er gået fra kæresten: Hans egen skyld

LÆS OGSÅ: Stor drøm er gået i opfyldelse: Vi græder af lykke

– Hvis restauranten kan give indtægt nok til en af os, så er vi godt på vej. Nu må vi se, hvordan det hele udarter sig, forklarer Torben Petersen, hvis kæreste arbejder på kontor i Bangkok.

– Det ender nok med, at jeg bliver inde i Bangkok hos Nam, mens Anders kører til Don i Korat. De skal nemlig passe deres arbejde, mens vi er der, og de har i øvrigt kun ti dages ferie om året, forklarer Torben, der til gengæld kan se frem til tre ugers ferie.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald joker med ny ‘Vild med dans’-vært