Foto: TV3
Foto: TV3

Anbragt som barn: Nu samler han ind til børn på børnehjem

'Paradise'-vinderen bruger sin december på at samle ind til alle børn i Danmark, som bor på børnehjem.

For 'Paradise Hotel'-vinder og tidligere 'For lækker til love'-deltager Lenny handler julen mere om at give, end den handler om at få. Sammen med sin smukke, unge kæreste Melina, er han denne december gået igang med en indsamling til børn, der bor på børnehjem rundt omkring i Danmark. Indsamlingen går under navnet Projekt julegave og kommer primært til at foregå på Facebook og Instagram.

LÆS OGSÅ: Geggo søger julehjælp

- Melina og jeg fik ideen, efter vi hjalp en lille dreng, som samlede penge ind til en hjernetumor. Så satte vi os ned og tænkte på, hvordan vi kunne hjælpe andre børn, som har brug for hjælp. Deraf opstod hele ideen med Projekt julegave, fortæller Lenny til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WHAT: Fie Laursen vil være med i 'EOTB' igen 

Lenny og Melina selv vil også gøre et stort stykke arbejde med at køre ud i hele landet for uddele flyers, og den den 23. og 24. december vil parret dele julegaver ud til børn anbragt på børnehjem.

Har selv holdt jul uden gaver

Der er en særlig grund til, at Lenny har så meget drivkraft, når det gælder Projekt julegaver.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Nu kan han endelig score

- Jeg har selv været anbragt ude for hjemmet flere gange og ved, hvordan det er at føle sig svigtet og overset. Jeg har holdt juleaftener uden gaver, og det føles tomt og hjerteskærende. Derfor betyder det her projekt så meget for mig, og derfor er det vigtigt at sætte fokus på børn i juletiden. Samtidig er det min pligt, når jeg har det netværk og de følgere på de sociale medier, som jeg har.

Indsamlingen er registreret og godkendt hos Indsamlingsnævnet, og hver en krone bliver doneret til sagen, så hverken Lenny, Melina eller andre reality-deltagere kommer til at tjene penge på Projekt julegave.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for Amalie: Jeg har været rigtig ked af det 

-  Vi har taget sagen i egen hånd og smider alt tid, tro og kærlighed i det her. Derfor åbnede vi en gruppe på Facebook i første omgang, og spurgte om hjælp og støtte fra de reality-folk, som vi kender. Der er rigtig mange som har sagt ja til at hjælpe med at samle ind i de byer, de bor i rundt omkring i landet, siger Lenny.

Herunder kan du se mere om og følge Projekt julegaver samt give et bidrag til indsamlingen.