Foto: SBS TV
Foto: SBS TV

Amanda Sisse vender tilbage i 'De unge mødre'

Efter en længere pause fra 'De unge mødre' kan seerne nu glæde sig over et gensyn med Amanda Sisse, men kun for en kort stund

Amanda Sisse blev som 19-årig mor til lille William. Hun havde forinden levet et vildt liv, hvor hun var ligeglad med skolen. Men da hun opdagede, at hun var gravid, lavede hun sit liv om.

Efter Williams fødsel så vi dog ikke ret meget mere til de to, men nu vender de begge tilbage på skærmen.

- Jeg er  med i et enkelt program indtil videre, da SAND TV ønskede at lave et "gensynsprogram" med mig. Og da jeg alligevel var ved at være færdig med skolen, kunne jeg godt lige finde tid til en optagelse, fortæller den unge mor.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: William var min redningsmand 

Skolens højeste gennemsnit

Den unge mor er netop blevet færdig med første del af sin HG og har oveni købet vundet en pris for skolens højeste gennemsnit. Derudover har de tilbudt hende en elevplads, som hun gladeligt har taget imod. Det fortæller hun på sin blog.

Men vi skal nu ikke vænne os for meget til at se Amanda Sisse og William på skærmen. Hun mener nemlig, at deres liv lige nu er for stille til tv.

- Vi har aftalt én optagelse mere. Men jeg synes ikke selv, at der er stof nok i min liv lige nu til at lave en hel sæson.Det bliver nok lidt for kedeligt og ensformigt i længden, slutter Amanda Sisse.

Se med tirsdag den 29. januar klokken 21.00, hvor Kanal 4 blænder op for en ny sæson af 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' er tilbage

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse har fået sin hue

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.