(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Amanda Sisse tager bladet fra munden: Vender hun tilbage til skærmen?

'De unge mødre'-stjernen åbner nu op omkring sin deltagelse i programmet.

Det kom som noget af en overraskelse for ‘De unge mødre’-fans, da den tidligere deltager Amanda Sisse – der nu hedder Amandha Gabriella – pludselig meldte ud i slutningen af 2017, at hun efter en pause i programmet ville vende tilbage til reportageserien sammen med sønnen William.

Desværre er det dog meget begrænset, hvad vi egentlig har fået lov at se fra den unge mor og sønnens hverdag, siden hun meddelte, at de vendte tilbage. Nu har Amanda Sisse dog valgt at komme med en status omkring hende og reportageprogrammet på sin blog:

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse indrømmer: Jeg græd, når William var lagt i seng

LÆS OGSÅ: Nadia Shila frygter politiet: Det er for risikabelt

- Der er flere, der har spurgt til, om vi ikke snart kommer med i programmet igen, og jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig får svaret på de beskeder, fordi jeg simpelthen ikke ved, hvad jeg skal svare, lyder det fra 'De unge mødre'-stjernen, der dermed undviger spørgsmålet endnu engang.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor gik fra kæresten, da hun blev gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mod Nadia Shila endegyldigt afgjort: Her er dommen

- År 2018 var et fuldstændig crazy år, og der skete bare rigtig mange ting – primært ting, som jeg ikke ønskede at dele på åben skærm. Og hvad jeg umiddelbart kan fornemme, så bliver 2019 ikke mindre stormfuldt. Forhåbentlig får jeg dog medvind i ryggen denne gang. Derudover har jeg haft rigtig meget arbejde og frivilligt arbejde, jeg har valgt at fokusere på. Jeg har til gengæld valgt at forsøge at få opdateret vores sider lidt oftere, så I på den måde kan følge lidt mere med fremadrettet, fortsætter hun.

Det kan dermed lyde lidt som om, at vi desværre heller ikke i år får lov at se mere til Amanda Sisse på skærmen, selvom hun altså officielt stadigvæk er en del af programmet.

LÆS OGSÅ: Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA

LÆS OGSÅ: Nu taler hun ud: Her er Martinnas store hemmelighed