Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Amanda Sisse: Jeg har ikke brug for en kæreste

Den unge mor har været single i fem år, men det generer hende ikke.

Der er styr på livet hos Amanda Sisse, som i mandags bestod sin afsluttende eksamen med et 10-tal.  Kærligheden er der dog ikke helt styr på, men det generer hende ikke.

- Jeg har været lykkelig single i fem år, og jeg nyder at være sammen med min lille mand stort set hver dag. Samtidig nyder jeg også at have masser af tid til at tage ud med damerne. Jeg ville slet ikke undvære det for noget andet, skriver Amanda Sisse på sin blog og fortsætter:

- Jeg ved også med mig selv, at den næste skal være den, som jeg ønsker at dele resten af mit liv med. Jeg skal ikke bare have en kæreste for at have en kæreste – det elsker jeg singlelivet for højt til.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Fremtiden ser lys ud

William skal ikke møde 20 mænd

For Amanda Sisse er det også vigtigt, at tage hensyn til William, når hun dater fyre. Heldigvis har Williams far Jesper samme tankegang.

- Min søn skal ikke møde 20 forskellige mænd gennem sin barndom. Det ville jeg aldrig byde ham. Det er han simpelthen alt for god til. Forhåbentlig kommer han også kun til at møde én mand, når jeg møder den helt rette, fortæller Amanda Sisse.

- Det tror jeg også, at Jesper er ret taknemmelig for, og han har det på præcis samme måde og har heller ikke vist William frem for sine dates.

Få mere at vide om Amanda Sisse og hendes single-tilværelse på hendes blog HER!

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse jubler: Endelig skete det

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.