Amanda Sascha og Ralf om diskussion: Mange ting er klippet fra

Amanda Sascha og Ralf er ikke enige om, hvordan dagens drama forløb.

I aftenens afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' er Amanda Sascha i den grad sat ud af spillet, og bølgerne går højt, når der skal vælges to til dødskamp.

- Jeg står op om morgenen, og går ud til bålet, hvor der skal deles en dødskamp ud, og jeg har jo fået at vide, at det allerede er aftalt på forhånd, hvem der skal tage den her dødskamp, så jeg synes, det er åndssvagt, at de siger, vi skal stemme om det. Vi er alle i en presset situation, og man behøver ikke at køre på hinanden, fortæller Amanda Sascha til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tosset: Jeg brækker mig over de svin

Artiklen fortsætter under videoen af Amanda Sascha, der fortæller om 'Robinson'. 

LÆS OGSÅ: Reality-fyr får numseløft: De kalder mig homo og svans

Ifølge Amanda Sascha havde Oliver fortalte hende, at Martin, Ralf og Katrine ville sende hende og Jesper i dødskamp.

- Jeg er jo heller ikke dum. Vi var ikke så mange tilbage, og jeg kunne godt se, hvilken retning det var ved at gå, fortæller Amanda Sascha fortsat.

LÆS OGSÅ: Tine Høghs store kærlighedserklæring: Jeg vil dø med Lars

Trods afstemning blev det Amanda Sascha og Jesper, der skulle i dødskamp, og den dårlige stemning blev ikke bedre.

- Folk blev rigtig modbydelige i måden de snakkede til mig på rundt om bålet. Jeg sad helt alene og snakkede voksent og rationelt til de andre. Jeg synes faktisk ikke, det var en sjov dag. Det blev virkelig ubehageligt at være mig, og jeg holdt mig for mig selv resten af dagen. Jeg var nede i den anden ende af stranden, fordi jeg ikke gad være der, fortæller Amanda Sascha.

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen ‘Robinson’ på Viaplay

Klippet forkert

De to mest involverede i aftenens verbale overgreb er Ralf og Amanda Sascha, og de er begge enige om, at man kun ser en brøkdel af det skænderi, der foregik rundt om bålet. De er dog ikke enige om, hvad der er klippet væk, og hvordan afsnittet fremstår.

- Jeg synes, det er klippet meget mildere, end da jeg stod i det selv. Der er mange ting, der er klippet fra. Jeg får meget mere ned over hovedet, når vi sidder rundt om bålet, end hvad der bliver taget med på kameraet, siger Amanda Sascha og uddyber:

- Jeg fik at vide, at jeg er hjernedød. Jeg plejede også at få en skefuld ris, inden der kom kokos i, fordi kokos simpelthen hang mig langt ud af halsen, men på denne her dag, måtte jeg ikke få ris uden kokos, der skulle jeg have kokos i. Det hele var bare ubehageligt, og alle var modbydelige på denne her dag.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde afslører datterens navn

Ifølge Amanda Sascha var hun tæt på at forlade programmet, hvis det skulle fortsætte i den dårlige tone.

- Jeg sagde til produktionen, at jeg ikke gad være der mere, for det var ikke rart. Det er ikke rart at blive behandlet på den måde, men om aftenen blev jeg nødt til at gå over og tale med de andre, så det var mig, der gik over og tog fat i de andre.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-vinder er blevet far

Ralf har en anden opfattelse af situationen end Amanda Sascha, og han mener, at dagens afsnit er klipper for hårdt.

- Jeg kan faktisk slet ikke genkende snakken, men det er også en samtale på et par timer, der er kortet ned til tre-fire minutter. Det er ærgerligt, at man kommer til at fremstille mig og Martin hårdt og ikke modparten i det her. Amanda Sascha er også ret hård ved os verbalt fra morgenstunden. På det her tidspunkt ved vi ikke, hvad det handler om. Lige pludselig står hun nærmest bare op om morgenen og har forandret sig, fortæller Ralf til HER&NU.

LÆS OGSÅ: WTF: Dværgene lagde an på Pia Kjærsgaard i 'Fangerne på fortet'

Ralf mener, at produktionen kun har valgt at fremstille den ene halvdel af samtalen, og han har svært ved at kende sig selv i samtalen.

- Når Martin, som er verdens mest rolige jyde, bliver sur, så er der gået en del forud for det, men det ser man ikke i programmet, fortæller Ralf.

LÆS OGSÅ: Oscar Bjerrehuus skifter karriere

Ifølge Ralf handler det om, at Amanda Sascha har fået fortalt nogle ting, der har ændret hendes syn på Martin, Ralf og Katrine, og det vedkender Amanda Sascha.

- Der er blevet fortalt historier frem og tilbage, ligesom Oliver har fortalt mig på forhånd, at Jesper og jeg skal afsted til denne her dødskamp, så han siger noget til mig og noget til de andre, og det kan jo godt hjælpe til at koge op under alle spændingerne, der er. Men uanset hvad, så skal man snakke ordentligt til hinanden, fortæller Amanda Sascha.

LÆS OGSÅ: Efter hjemkomsten: 'Robinson'-Oliver gik på knæ

Ifølge Ralf var det ikke kun Oliver, men også Jesper var med til at skabe splid.

- Jeg kan godt se, at de selvfølgelig er nødt til at gøre noget, for vi andre står så stærkt, fortæller Ralf.

Amanda Sascha og Ralf fik snakket ud om det hele på øen og er gode venner i dag.

- Vi snakker godt sammen i dag. Nogen gange kan man måske godt sige ting hårdere, end man mener det, for vi er i en presset situation. Det er jo 'Robinson', og det er et spil, slutter Amanda Sascha.

LÆS OGSÅ: Sofie Pallesen i mors nissespor: Det bliver i familien