Amanda om at være muslim: Sådan reagerede min familie

Amanda har konverteret til islam, og familien støtter hende.

Amanda Mogensen kendt fra 'Ex on the beach' har skiftet religion fra kristen til muslim, og det er naturligvis med en vis nervøsitet i maven over, hvordan familien ville reagere, men det er gået godt.

LÆS OGSÅ: Amanda afslører: Jeg er muslim

Artiklen fortsætter under videoen af Regitze fra 'Ex on the beach'.

LÆS OGSÅ: Ung mor vil ikke skilles trods ny kæreste

- Jeg har heldigvis en familie, som støtter mig i alt, jeg gør. Deres tanker omkring muslimer er ligesom "normale" danskere, men de er ikke dømmende. Det er svært at ytre sig om, for det er et ømt punkt at komme ind på og kan tolkes på mange måder, skriver Amanda i en spørgerunde på Instagram.

Ifølge Amanda handler det for hendes familie bare om, at man skal opføre sig ordentligt.

- De kan ikke mærke forskel på min person. Det eneste er bare, at jeg ikke spiser svin, ellers er jeg den samme datter, de altid har haft, fortæller Amanda.

LÆS OGSÅ: Lenny undskylder svindel: I må kunne forstå

Også Amandas veninder har taget det pænt, at hun er blevet muslim.

- Jeg er så heldig, at jeg har fået ryddet ud i min omgangskreds. Alle dårlige bekendtskaber er ude af mit liv, og jeg står tilbage med de mest fantastiske kvinder, fortæller Amanda og fortsætter:

- Alle vidste det nok inderst inde, og det handlede bare om tid. Så ingen forandring. De tænker endda på mig og tager hensyn i forhold til svin eksempelvis, fortæller Amanda, der er stolt og lykkelig over at have sådanne veninder.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-deltager afslører ægteskab