Amanda: Derfor sårede Nicklaes mig mere end Mikkel

Amanda ved godt, hvorfor bruddet med Nicklaes var hårdere end alle andre brud.

I maj måned kom det frem, at Nicklaes havde slået op med Amanda. Dermed havde han knust hendes hjerte på en måde, som hun ikke havde prøvet før. Heller ikke i sit turbulente forhold med Mikkel, selvom hun også dengang virkelig mærkede, hvad ulykkelig kærlighed er.

LÆS OGSÅ: Reality-babe: Efter ‘Paradise Hotel’ gik det for alvor galt

- Jeg kan bedre forholde mig til, at der er en grund til, at en person går fra mig. Men det, at jeg får at vide, at der som sådan ikke er en grund, og at personen stadig elsker mig. Men alligevel vælger at gå fra mig. Det var lidt mere tungt. Og det var sværere, siger Amanda i et interview med Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW: Lenny Pihl deltager i nyt, VILDT dating-program

- Nicklaes sagde til mig: "Amanda, du skal være mor til mine børn." Det plejer ellers at være sådan en "pige-ting" at sige sådan. Det gør man næsten altid, når man er forelsket. Man han sagde det til mig. Han ville gerne have, at jeg skulle flytte ind hos ham. Og det var ham, der sagde, at når vi blev ældre, så skulle vi flytte i hus. Det var alt sammen ting, han sagde, som jeg ikke selv turde sige først, for det går næsten altid galt. Så derfor har det været meget hårdere end med nogle af de andre brud, uddyber hun.

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Vild med dans’-vært og kæresten køber villa til 31,5 millioner

Den dag Nicklaes slog op

Selvom hun mener, at man aldrig skal gå tilbage til én, man er blevet såret af, så er der stadig en del af Amanda, der håber på, at Nicklaes vil fortryde sit valg, og at de vil finde sammen igen. Når hun tænker tilbage på tiden i 'Ex on the Beach', så er det Nicklaes, hun savner mest.

- Men man har jo lov til at håbe, at en eller anden dag, så ser han tilbage og så tænker han på, hvorfor han dog valgte at smide det ud af vinduet, siger hun.

LÆS OGSÅ: En mors mareridt: Sten sad fast i hovedet på 1-årig

I dag virker det til, at hun har fået det bedre, for hun er stadig den sjove og glade Amanda, som så mange af os kender. Men hun indrømmer, at hun også er god til at vælge det gode humør til selv, for inderst inde er hun jo stadig ulykkelig.

- Jeg har det jo, som jeg nu har det. Prøver at holde min hverdag oppe og være glad. Jeg er glad. Men jeg er også meget ked af det. Jeg viser det bare ikke så meget, siger hun om, hvordan hun har det lige nu.

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud om barn nummer fire

Lige efter Nicklaes havde gjort det forbi med Amanda, tvang Camilla hende til at blive og overnatte hos hende. Hun ville ikke have, at Amanda skulle sove alene, når hun var så ked af det.

I videoen fortæller Amanda og Camilla hvad de lavede den aften, hvor Amanda var ked af det efter bruddet.