Tv-seerne har fået lov til at møde Sara i TV3-programmet 'Amalies baby' (Foto: TV3)
Tv-seerne har fået lov til at møde Sara i TV3-programmet 'Amalies baby' (Foto: TV3)

Amalies søster gravid: Jeg har altid villet være ung mor

Amalie Szigethys lillesøster, Sara Szigethy, afslører på sin Instagram, at hun venter en lille pige.

Der er udsigt til lyden af babygråd i 'Forsidefruens' familie. Amalie Szigethys lillesøster afslører nemlig på sin Instagram, at hun er gravid, og at det bliver en pige, som forventes til marts.

- Graviditeten var ikke helt planlagt, og jeg tog også mine p-piller, men vi så det som skæbnen, og derfor beholder vi barnet. Jeg har også altid gerne ville være ung mor og min kæreste er 12 år ældre end jeg, så tiden for ham var også oplagt. Han er 33, og jeg er 21. Vi blev selvfølgelig meget overraskede og gik lidt i panik, men efter kort tid, var vi bare rigtig glade, siger Sara Szigethy til Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: Amalie løfter sløret: Sådan er mit forhold til Sarah Louise

Og der er endnu mere, parret kan glæde sig til. Bryllupsklokkerne ringer nemlige lige om lidt.

-  Vi har været sammen siden februar, så det hele er gået lidt stærkt. Vi skal også giftes til november, så den lille pige i maven er med dér også, fortæller den lykkelige kommende mor.

Parret ikke har truffet en endegyldig beslutning omkring navn til den lille pige, men de ved, at navnet skal være både dansk og tyrkisk, da Saras kæreste stammer fra Tyrkiet. Indtil videre har navnet Minna Alia har været oppe at vende.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Jeg vil have silikonebryster

Amalie: Hun bliver verdens bedste mor

Storesøster Amalie er glad og lykkelig på sin lillesøsters vegne, og hun glæder sig til at blive moster.

- Det er helt vildt, at hun skal have et barn. Jeg kan slet ikke forstå det. Det er jo fantastisk og en kæmpe nyhed. Hun skrev til mig, da hun kun var fem uger henne, at hun var gravid. Og så var jeg jo helt målløs på den gode måde. Og så sendte hun mig et billede af et scanningsbillede med et lille foster. Det var fantastisk, siger Amalie.

LÆS OGSÅ: Amalie i nyt projekt: Jeg vil være YouTuber

Og Amalie er slet ikke en sekund i tvivl om, at hendes lillesøster bliver en fantastisk mor.

- Sara er højt elsket selv, og det har hun mærket i sin barndom. Derfor har Sara altid været sådan selv - og specielt med børn. Derfor kommer det slet ikke bag på mig, og jeg tvivler slet ikke på, at hun bliver den bedste mor. Hun kommer til at klare det så flot, siger hun.

LÆS OGSÅ: Amalies datter starter i vuggestue: Det bliver meget svært

Vi er de fødte mødre

I 'Amalies Baby' kunne man følge Amalies graviditet, og her var en af hendes store støtter netop hendes lillesøster, som man også mødte i programmet. Dengang glædede Sara sig til at blive moster, men Amalie er ikke i tvivl om, at hendes graviditet har gjort noget ved Sara.

- Siden hun var helt lille, har Sara ønsket sig at være mor, og så tror jeg helt sikkert, at det har sat gang i noget i hende, at jeg har fået Josephine. Og så skulle det bare være. Vi har det bare i vores familie, ikke? Vi er de fødte mødre, siger Amalie, der ikke er i tvivl om, at hun bliver verdens bedste moster til den lille pige i Saras mave.

Både Amalie og Sara håber på, at de to små piger, der bliver kusiner, vil vokse op sammen og få et godt forhold på trods af afstanden imellem dem. Amalie er bosat på Sjælland, mens Sara bor i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy taler ud om Peter Birch

Du kan se Saras fine Instagram-opslag herunder:

Mom to be in march 2018???? #pregnant #itsagirl

A post shared by SARA SZIGETHY (@saraszigethy) on

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører spændende projekt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.