Amalie og Camilla Dalsgaard kaldte hinanden for bedste venner i 2013 (Foto: Realityportalen)
Amalie og Camilla Dalsgaard kaldte hinanden for bedste venner i 2013 (Foto: Realityportalen)

Amalies reality-veninde afslører: Sådan bliver hun som mor

Camilla Dalsgaard fik selv en datter i oktober, så nu glæder hun sig til at veninden også bliver mor.

Reality-baben 24-årige Amalie Szigethy har netop afsløret, at hun til juli skal have et barn sammen med kæresten 23-årige Mikkel Skelskov. Det er noget, som især reality-veninden Camilla Dalsgaard glæder sig til. Hun blev selv mor til datteren Andrea i oktober.

-  Jeg har vidst længe, at Amalie er gravid. Hun fortalte mig det faktisk allerede dengang,  hvor hun fandt ud af det. Jeg blev bare rigtig glad på hendes vegne, da jeg hørte det. Det er jo en fantastisk oplevelse at blive forælder. Og også en dejlig tid, som hun går i møde, hvor hun skal gå og glæde sig til at blive mor, siger Camilla til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Nyheden kom ikke bag på mig. Jeg har altid vidst, at Amalie gerne vil være en ung mor. Det er jo også en tanke, som jeg selv har haft, så jeg havde godt set den komme, og jeg synes, at det er fantastisk, at hun snart skal være mor. Dejligt, at hun får den gave at blive forælder, og dejligt, at det er med Mikkel, som hun har kendt i flere år og kender ud og ind.

LÆS OGSÅ: Camillas drømme er gået i opfyldelse

LÆS OGSÅ: Her er faren til Amalies barn: Hun bliver verdens bedste mor

Amalie bliver en god mor

Den 25-årige veninde er sikker på, at veninde kommer til at klare sig rigtig godt i forælderrollen. Og hun er træt af dem, som mener det modsatte.

- Jeg tror, at Amalie bliver en rigtig god mor. Som person er hun meget kærlig og omsorgsfuld og jo slet ikke, som man ser hende på tv og i bladene, hvor hun godt kan blive lidt udstillet. Det er jo altid hårdt at blive førstegangsforælder, men jeg er sikker på, at Amalie vil klare det rigtig godt, siger Camilla og fortsætter så:

- Til gengæld synes jeg, at det er vildt ærgerligt, når man læser de kommentarer, som mange har skrevet til nyheden. De er rigtig negative, og det synes jeg ikke at folk kan være bekendt. Jeg synes virkelig, at det er skræmmende, at folk har de her meninger ud fra noget, som de slet ikke kender til, men kun har set noget om i tv eller i blade. Folk skal acceptere, at Amalie er kommet videre i sit liv siden, hun var med i 'Paradise' og andre reality-programmer. Måske hun rent faktisk har besluttet at tage skeen i den anden hånd og gerne vil have et voksent liv.

Camilla glæder sig meget til, at hun og Amalies børn kommer til at være jævnaldrende og kan vokse op sammen.

Se billeder af Camilla og Amalie øverst.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Efter ‘Ondt blod': Patrick Nielsen klar til mere reality

LÆS OGSÅ: Amalies mor: Graviditeten kom som en kæmpe overraskelse

LÆS OGSÅ: Peter Birch om Amalies graviditet: Sådan fik jeg nyheden

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.