(Foto: Martin Hvistendal Pedersen)
(Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

Amalies mor arbejder på ny bog

Der er kun gået en dag, siden Charlotte Kejser udgav bogen ’Scenen er din’ om datteren Amalie. Men der er allerede endnu en bog på vej.

I går blev bogen om Amalies liv udgivet og lagt frem i butikkerne, men forfatteren til bogen, Charlotte Kejser, er ikke færdig med at skrive bøger.

- Jeg er faktisk allerede i gang med et nyt bog- projekt, afslører Charlotte over for Realityportalen.dk.

- Det er en livsstilsbog, hvor jeg er journalisten. Jeg skal interviewe ti kendte familier i Danmark, hvor jeg håber at blive inviteret inden for i deres hjem, så jeg kan tage billeder af dem og hjemmet og tale med dem om, hvordan de lever, og hvorfor de lever, som de gør, forklarer hun.

Charlotte har nogle bestemte familier i kikkerten, men mere vil hun ikke ud med.

LÆS OGSÅ: Amalie om mors bog: Jeg græd, da jeg læste den

Jeg er tilfreds

Det har taget flere år for Charlotte at skrive bogen 'Scenen er din' om Amalie, men det er en meget glad og stolt forfatterspire, som Realityportalen.dk mødte til bog- realesen i indre København i går.

- Jeg er meget glad for resultatet. Det her er jo ikke en høj- intellektuel bog. Den er skrevet med hjertet i hånden, og alle kan læse den, og så er den heller ikke så lang, at man når at blive træt undervejs. Det er fedt at stå her i dag med det færdige resultat, fortæller en meget stolt Charlotte.

VIND BOGEN 'SCENEN ER DIN' HER

En hård proces

Det var dog ikke kun lutter lagkage for Charlotte at kaste sig ud i bog- projektet.

- Den har været en barsk proces undervejs. Jeg måtte se tilbage på mit liv og reflektere over det og over, hvordan jeg var som mor. Jeg må bare erkende, at der også var nogle ting, som ikke var så gode, erkender Charlotte og uddyber:

- Det var svært at gå tilbage i tiden, hvor jeg prioriterede karrieren lidt for højt. Jeg havde meget travlt med at arbejde og at have en karriere, så børnene blev ofte passet hos mormor og morfar, og de år kommer bare ikke igen, så jeg fortryder, at jeg havde så travlt i den periode af børnenes liv.

LÆS OGSÅ: Amalies mor lukker røven på janterytterne

Amalie har X- factor

Den stolte forfatter Charlotte Kejser synes bestemt, Amalie er noget særligt, og at bogen derfor har noget ekstra at byde på.

- Bogen er interessant, fordi Amalie har X- factor. Hun er eventyrlig og som ’The american dream’, hvor alt kan lade sig gøre. Hun er den grimme ælling, som blev til en svane, og den historie kan vi godt lide. Den giver os håb. Amalie står for, at drømme kan gå i opfyldelse, og hvem vil ikke gerne have, at ens drømme går i opfyldelse, slutter Charlotte.

VIND BOGEN 'SCENEN ER DIN' HER

Se billeder fra festen herunder:

[gallery ids="18806,18805,18804,18803,18802,18797,18798,18799,18800,18801,18739,18737" link="file"]

Foto: Martin Hvistendal Pedersen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.