(Foto: Bo Nymann)
(Foto: Bo Nymann)

Amalie Szigethy: Jeg er slet ikke dum - tværtimod

Hvis Amalie Szigethy virkelig var så dum, ville hun så realistisk set være der, hvor hun er nu? Det spørgsmål stiller reality-baben sig selv og sine fans.

'Paradise-Hotel' sæson seks blev startskuddet for Amalie Szigethys reality karriere, og den unge reality-babe blev hurtig kendt for sine evner til at feste, sin kommentar om 'russisk roulette' og for at svømme rygcrawl direkte ind i poolkanten. Amalie mener dog ikke, at hun er dum - overhovedet.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov om bruddet: Amalie var mig utro med Peter

I et blogindlæg forklarer den kommende mor om sin vilde tid i Mexico, og hvilke konsekvenser deltagelsen i 'Paradise-Hotel' har haft for hendes rygte efterfølgende.

-Det har været svært at komme af med rygtet som den ”dumme” Amalie på tv, men så igen, jeg slet ikke så dum, tværtimod. Hvis jeg havde været dum, sådan realistisk set - havde jeg så været der, hvor jeg er nu?, spørger Amailie Szigethy på sin blog.

- Ulemperne er, at folk stadig husker mig fra Paradise Hotel, men jeg vil helst gerne videre fra det program, og det har været svært at ruske af sig, men jeg synes, at jeg har klaret det godt, hvis man ser tilbage gennem årene.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Gravid Amalie Szigethy er single

Har ikke lagt 'Paradise-hotel' bag sig

Det kan godt være, at reality-baben gerne vil af med rygtet som 'dumme Amalie', men derfor mindes hun stadig de gode gamle tider i i sydens sol.

-  Jeg kan godt gå ind på Viaplay og finde min sæson af 'Paradise Hotel' for at se nogle af afsnittene. Men jeg gør det i smug, fordi jeg synes det er pinligt, at folk skal vide, at jeg godt kan lide at sidde at se på mig selv og se afsnittene, men det kan jeg faktisk godt, skriver Amalie.

Det er til gengæld noget, som Amalie ikke mener, at man kan sætte sig ind i.

- Jeg synes, at det er hyggeligt og sjovt, og jeg griner meget af mig selv, når jeg ser det. Det får også en masse følelser frem i mig at se det afsnittene, for det var jo mit liv engang, og selvom jer ”normale” mennesker ikke kan sætte jer ind i det, så er det en ret mærkelig følelse.

Læs hele blog indlægget her

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Peter Birch er blevet single

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy og Peter Birch ses igen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.