(Foto: Martin Hvistendal)
(Foto: Martin Hvistendal)

Amalie Szigethy er blevet korthåret

Realitystjernen har skiftet det lange hår ud med en kortere version.

Siden Amalie Szigethy tonede frem på skærmen i 'Paradise Hotel' for fem år siden i 2010, har det lange hår kendetegnet hende. Men det er fortid nu, afslører hun på sin blog.

- Jeg fortalte (min frisør, red), at jeg gerne ville have klippet mit hår kort. Så det gjorde vi, og mit hår føles allerede tykkere, og jeg kan slet ikke vente med at se resultatet om nogle måneder, skriver realitystjernen på bloggen.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: 2014 var et hårdt år

Træt af tv-håret

Amalie har prydet skærmen et utal af gange, og de mange optrædener for rullende kameraer var med til at træffe beslutningen.

- Jeg blev for at være ærlig super træt af at kigge på mit hår i tv. Jeg synes, at man kunne begynde at se, jeg mistede mere og mere hår, og især at det var knækket rigtig meget, skriver Amalie.

Hun udelukker ikke, at det lange hår vender tilbage.

- Man kan aldrig vide med mig, måske får jeg om nogle uger lyst til at tage hår på igen, men som jeg har det lige nu, så er jeg glad for, jeg tog valget, som jeg gjorde. Jeg ville ønske, jeg havde langt tykt hår, men så har jeg været heldig med nogle andre ting, som min mor nu ville sige.

Sådan ser realitystjernen ud i dag (Foto: Privat)
Sådan ser realitystjernen ud i dag (Foto: Privat)

 

 

 

 

 

 

 

 

LÆS OGSÅ: Amalie slår fast: Jeg skal tjene flere penge

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.