Foto: Instagram/Amalieprivatdk.
Foto: Instagram/Amalieprivatdk.

Amalie står frem i nyt tv-program: Jeg er dum

I et spritnyt DR2-program testes Amalie Szigethys intelligens.

Reality-stjernen Amalie Szigethy får på lørdag debut som vært på DR2-programmet 'Er du dum eller hvad?'. Her skal hun undersøge, hvad det egentlig vil sige at være intelligent og finde ud af, om de super kloge har et bedre liv end hende selv.

Netop Amalies egen intelligens er også begrundelsen for, hvorfor hun er blevet valgt som vært til programmet.

- Selvfølgelig er Amalie ikke den typiske vært på et DR2 program, men når vi gerne vil sætte fokus på et emne som intelligens, så er hun i mine øjne den perfekte vært, forklarer redaktør på DR2 Jonathan Herrik i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Amalie ved godt selv, at andre opfatter hende som dum, og netop derfor er hun rigtig god til at sætte fokus på de fordomme, vi har omkring intelligens - hun møder dem selv hver dag.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie er tilbage på skærmen

'Jeg er dum'

Selvom Amalie havde sine betænkeligheder omkring at deltage i programmet, indrømmer hun dog også selv, at hun ikke har den højeste IQ.

- Ja, man kan da godt sige, at jeg er dum, og da jeg blev spurgt om jeg ville deltage i programmet, tænkte jeg også: 'Er det her en joke?' For hvem gider at stille op i et program, hvor det handler om at være dum? siger Amalie til Realityportalen.dk, men fortsætter så:

- Men da jeg så hørte mere om programmet, så tænkte jeg, at det vil jeg gerne stille op i for at komme ud med budskabet om, at bare fordi man ikke er god til det boglige eller til at regne, så kan man godt være intelligent på andre måder. Og jeg er et godt eksempel på en person, der er meget socialt intelligent.

LÆS OGSÅ: DR tester Amalie Szigethys intelligens

Blev ikke overrasket over intelligenstests

Amalie syntes, at det var sjovt at deltage i programmet. Og set i bakspejlet er Amalie rigtig glad for, at hun valgte at deltage i programmet.

- Jeg synes også, at det har været interessant at få at vide noget om, hvor jeg egentlig ligger i forhold til intelligens. Jeg vidste jo godt, at jeg ikke har en studenterhue eller en uddannelse, så det var ikke, fordi jeg regnede med, at jeg fik det vildeste ros på den front.

- Men til gengæld vidste jeg, at mine styrker er det sociale, og det blev jeg også rost for. Man ser i programmet, at jeg får at vide, at jeg har en høj intelligens i forhold til det sociale. Der var derfor ikke noget, som jeg fik at vide, som kom bag på mig.

Se programmet 'Er du dum eller hvad?' lørdag den 20. juni klokken 20 på DR2

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Skal synge i amerikansk dating-program

LÆS OGSÅ: Skuffet Amalie: LA-drøm er gået i vasken

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.