Foto: TV3
Foto: TV3

Amalie: Peter er mit livs kærlighed

Selvom parret har været fra hinanden utallige gange og haft flere medieskandaler, skriver Amalie på sin blog, at Peter er hendes livs kærlighed.

De har skændtes, råbt af hinanden og endda haft en voldssag i medierne. Meget tyder dog på at parret gang på gang genforenes i kærlighedens tegn. Amalie erklærer nu sin kærlighed til Peter på sin blog, amalieszigethy.com:

- Ja vi har været sammen rigtig længe, og vi har skændes, vi har slået op, elsket, råbt, grædt, grint, været forelsket og været ualmindelig ulykkelig uden hinanden. Vi vil altid ende med at forblive sammen, fordi vores kærlighed ikke er til at sætte ord på. Jeg elsker dig Peter Birch <3 Vi er sammen for evigt og altid.

LÆS OGSÅ: Amalie og Peter er sammen igen

Amalie vil også have børn med Peter

I denne uges afsnit af ’Amalies Verden’ viste Amalie sin kærlighed til Peter. Amalie fortalte mor Lotte, at hende og Peter skal have børn sammen og gerne snart. Selvom mor Lotte ikke er helt tryg med Amalies udmelding om en realitybaby, må hun erkende, at hun selv var ung, da hun fik Amalie.

Og selvom de ikke fik de rigtige papirer, så er parret jo teknisk set blevet gift, så hvornår realityparret tager det næste skridt efter brylluppet må tiden vise. Seerne mener dog ikke, at Amalie og Peter behøver at skynde sig, da vi spurgte, om det snart var babytid for de to, på vores facebookside, blev det til et rungende nej. Hvad mener du, kunne det være sødt med en lille realitybaby?

LÆS OGSÅ: Amalie skælder ud på Peters Facebook-profil

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.