Amalie om navneskift: Det er sjovt

Det rige hold takkede ja til ugens holddilemma - og dermed hedder Amalie ikke længere Amalie, men derimod Bente. En beslutning, der dog fik Nicholai op i det røde felt.

Thorkild, Bjarne og Karsten. Bente, Tove og Åse. Alle navne, der klinger gammeldags, og de er i hvert fald ikke blandt de navne, størstedelen af de små børn i Danmark bliver døbt i dag. Men det afskrækkede ikke 'Fristet'-deltagerne på det rige hold til at takke ja til ugens holddilemma.

10.000 kroner ville ryge ind på holdkontoen, hvis samtlige på holdet takkede ja til at skifte deres navn ud med navnet på den t-shirt, de trak. Dermed hedder Amalie ikke længere Amalie - men Bente.

- Jeg synes, det er sjovt. Selvfølgelig er det 'nedern' at hedde Bente. Men det er alligevel billigere end at aflive hunde, siger 'Bente' til Realityportalen.dk.

'Far grinte'

Da Amalie kom hjem fra Thailand og skulle fortælle sin far, at hun nu havde skiftet navn til Bente, var der ingen sure miner. Tværtimod - han kunne nemlig også se det sjove i navneskiftet.

- Min far grinte, da han fik det at vide. Og folk griner også, når jeg fortæller dem det, forklarer Amalie, der uddyber, at der ikke har været nogen negative reaktioner på, at hun valgte at skifte sit navn ud.

Amalie gør det dog klart, at det har været en smule træls at skulle have nyt kørekort og pas. Men ellers har der ingen problemer været.

LÆS OGSÅ: 'Fristet': Nu bliver det personligt

Nicholai blev rasende

Den eneste person, der har været sur over Amalies beslutning, er kæresten Nicholai, som er rykket over på det fattige hold. Han kom efterfølgende med kontante udmeldinger om, at Amalie aldrig skulle med hjem til hans far, fordi han ikke skulle være kæreste med en pige, der kunne sælge ud af sit eget navn.

- Jeg kan slet ikke forstå hans reaktion. Jeg synes, det er totalt latterligt. Jeg har egentligt aldrig fundet ud af, hvorfor han reagerede sådan - nu jeg tænker over det. Min teori i villaen var, at det var fordi, hans eget hold ikke ville. Men han holder fast i, at det ikke var på grund af holdene, fortæller Amalie til Realityportalen.dk.

De to er dog stadig kærester, så Nicholai har tilsyneladende ændret mening om navnet Bente. Udover Nicholai griner de andre i villaen af, at hele det rige hold nu skal rende rundt med deres "nye" navne på en t-shirt.

LÆS OGSÅ: Carolina om udfordringen: Røv og nøgler

'Ingen kalder mig Bente'

Amalie har intet problem med, at der i det næste år vil stå 'Bente Lind' på sygesikringsbeviset. For hende betyder det langt mindre end at aflive hunde, få en piercing eller bliver brændemærket. Og selvom hun er glad for, at hendes forældre valgte at kalde hende Amalie, så forbinder hun også Bente med noget positivt.

- Jeg tænkte på mit gamle arbejde, hvor der var en sød kunde, der hedder Bente - og så bliver navnet ikke så slemt.

Selvom hun er glad for forældrenes beslutning om at kalde hende Amalie, så har hun aldrig syntes, at navnet var specielt, fordi hun kender mange med samme navn. Men hun er fuldt forståelig for, at nogle ikke ville ændre deres navn.

- Hvis der er en speciel historie bag navnet, så kan jeg godt forstå det. Men det er ikke et problem for mig, og der jo alligevel ingen, der kalder mig Bente, siger hun.

LÆS OGSÅ: Seerne raser over 'Fristet'

Vil altid være en Amalie

Om der står det ene eller det andet på diverse identifikationspapirer betyder intet for Amalie. For selvom man ændrer navnet på papiret, så ændrer man ikke sin personlighed.

- Jeg vil altid være en Amalie, slår hun nemlig fast.

Og i forhold til Nicholai, så blev de hurtigt gode venner igen - måske allerede i aftenes afsnit, se med kl. 22.00 på TV3, hvor det vil vise sig, om Nicholai virkelig kan blive ved med at være sur på Amalie.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.