Amalies mor Charlotte udgav en bog om Amalies liv i 2013.i  (Foto: Marlene Juhl Skovgård)
Amalies mor Charlotte udgav en bog om Amalies liv i 2013.i (Foto: Marlene Juhl Skovgård)

Amalie om mors bog: Jeg græd, da jeg læste den

Realitystjernen er meget begrejstret for den omtalte bog.

Mange af de danske reality-kendisser var samlet på Café Viktor i indre København for at fejre udgivelsen af mor Charlottes bog 'Scenen er din'. Bogen handler om Amalie og deres liv sammen.

Da Realityportalen.dk mødte Amalie til receptionen, forklarede hun, at hun netop havde læst bogen til ende, og at den var meget rørende, hvilket kom bag på den smukke pige.

- Den er meget rørende, især da min mor skriver om min morfar, da græd jeg rigtig meget. Han betød så meget for mig. Jeg fik flashbacks til min barndom, da jeg læste om det i bogen, udtaler Amalie til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Amalie er begejstret for sin mors bog

Har aldrig set mor græde

Amalie oplevede flere sider af sin mor, som hun ikke tidligere har været bekendt med.

- Jeg blev meget overrasket over, hvor hårdt det har været for min mor at opdrage mig og min bror alene. Jeg har aldrig set min mor græde, hun har altid været super stærk. Derfor blev jeg meget overrasket over, hvor hårdt det har været for hende, forklarer Amalie.

Specielt en særlig periode i mor Charlottes liv, kom bag på Amalie.

- Jeg blev meget overrasket over, hvor hård skilsmissen med min far var for min mor. Det var jeg faktisk ikke klar over, udtaler hun.

LÆS OGSÅ: Amalies mor lukker røven på janterytterne

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.