Amalie om børnene: Vi ses snart igen

Amalie har tillid til systemet og er ikke i tvivl om, at hun snart ser sine børn igen.

I dag er det en uge siden, Amalie Szigethy sidst har set sine to børn. Hun afleverede dem med løftet om at hente dem igen om eftermiddagen, men sådan skulle det ikke gå. Allerede klokken 10 blev Hannah og Josephine hentet af deres far, og siden har han holdt dem skjult for Amalie.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

Det har sat gang i en indædt kamp, som Amalie delte offentligt. Hun har søgt fuld forældremyndighed, og Mikkel Skelskov har søgt bopælsret. Mandag mødtes de i Familieretshuset i København med hver deres advokat, men der er endnu ikke faldet en afgørelse.

På sin Instagram sender Amalie dog nogle ord til sine to døtre, som man ikke kan være i tvivl om, at hun savner.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne scorer 23 år ældre fyr

- Min smukke Josephine. Jeg ved, du ikke er sammen med mig og ikke har set mig i 7 dage, og du føler dig svigtet af mig, fordi du kender mig og ved, jeg aldrig ville lade dig stå i en situation, hvor du føler dig forladt, svigtet eller ikke forstået. Du er uforstående overfor, hvor jeg er, og hvordan jeg pludselig fra en dag til en anden kan blive væk fra dig med løftet om, at jeg kommer og henter dig om kort tid, skriver Amalie.

LÆS OGSÅ: Mikkel afviser flugt: Det er for børnenes skyld

Tillid til systemet

Hun kalder det omsorgssvigt på højeste plan, at døtrene ikke har set deres mor i en uge og understreger flere gange, at det ikke er hendes eget valg.

- Jeg er så utrolig ked af, hvad end du måtte føle, fordi jeg er væk. Men lille skat, en dag vil du forstå og ikke være i tvivl om, hvor jeg hele tiden var. En dag kan du få lov at læse min dagbog. Skrevet til dig og Hannah. One day, skriver Amalie og fortsætter i næste story:

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor slog vi op

- Jeg håber, jeg snart kan få jer hjem, fordi jeg har tilliden til familieretssystemet. Der går meget lidt tid, og jeg føler, jeg kan begynde at tælle dage, endda timer. Jeg beder og håber. Jeg har ikke været væk, jeg har været ved siden af jer hele tiden, jeg har kæmpet og stopper ikke.

Ser livet i nyt perspektiv

Amalie sender også en kærlighedserklæring til sin mindste datter Hannah, hvor hun blandt andet fortæller, at de har sovet sammen hver dag i 2 år indtil sidste onsdag. Derfor mener hun, det må være hårdt for Hannah pludselig at undvære sin mor.

LÆS OGSÅ: Efter mødet med Mikkel: Nu ved Amalie, hvor børnene er

- Josephine og Hannah jeg lever og ånder for jer. Jeg mangler jer. Jeg er kun hel, når jeg ser jer igen, krammer og kysser jer, og I ligger trygt i mine arme. Nøj, hvor skal vi kysse og kramme og lege og være i hinandens selskab som aldrig før, skriver Amalie og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Stadig bange

- Jeg ser mit liv i et nyt perspektiv. Jeg er ny. Jeg er stærk. Jeg vil og jeg kan. Jeg kæmper, og jeg elsker jer.