Peter og Amalie  (FOTO: TV3 / Birger Storm)
Peter og Amalie (FOTO: TV3 / Birger Storm)

Amalie og Peter holder foredrag på folkeskole

I aften i 'Amalies Verden' sker der ting og sager, når Peter og Amalie indtager en folkeskole.

Amalie og Peter skal ud på en skole og holde foredrag for eleverne om, hvordan det er at være kendt. Men Amalie vil meget hellere snave med Peter på lærerværelset end at forberede sig på, hvad hun skal fortælle om sit liv, og tavsheden bliver en smule pinlig, da hun stiller sig op på scenen foran eleverne.

Inden jeg begyndte at være med i TV'et, ville jeg rigtig gerne være kendt, det er ingen hemmelighed. Og man kan sige, at jeg ikke var så bevidst om, hvem jeg var, før jeg så mig selv på TV'et, fortæller Amalie og fortsætter:

- Og ja, så er der nogen, der elsker mig, og så er der nogen, der hader mig, og sådan er det. Det er jo bare noget, man må lære at leve med. Og det er jo sådan set det.

På skolen, som har hyret de to "foredragsholdere", mener de da heller ikke, at Amalie og Peter virker helt så forberedte, som de kunne have været.

LÆS OGSÅ: Amalie hiver stikket ud

Amalie chokeret over sin vægt

Rejsen til Hollywoood venter lige om hjørnet. Amalie og Peter beslutter sig for, at de vil i form til turen, og de mødes derfor med fitnesstræneren Henrik.

Amalie får sig noget af en overraskelse, da hun kommer op på vægten, og selvom hun er ved at få et ildebefindende på løbebåndet, er hun fast besluttet på, at hun nok skal få styr på formerne.

- Ej, jeg vejer 67,4. Det er kraftederme meget, konstaterer Amalie.

Og træneren Henrik kategoriserer både Peter og Amalie som værende tyndfede, og han er chokeret over, hvor dårlig form især Amalie er i. Men selvom Peter lige har indtager både thebirkes og rundstykker, så er de fast besluttede på, at de skal i form til Hollywood-turen.

LÆS OGSÅ: Amalie griner hele vejen til banken

Kort og mutant tale

Men inden Amalies store drøm om at komme til Hollywood kan gå i opfyldelse, skal hun løse nogle opgaver for onkel Sebastian. For at gøre sig fortjent til rejsen, som Sebastian vil give hende, skal Amalie blandt andet holde en tale for de mange mennesker, som deltager i Sebastians store pokerturnering.

Lige inden hun skal holde sin tale bliver Amalie meget nervøs for at kludre i ordene, og hun får en peptalk af sin kusine. Som Amalie forklarer:

- Min kusine siger, at jeg bare skal gøre det kort og mutant, lyder det fra Amalie.

Efter talen går pokerturneri igen i gang. Amalie ender med at slå nogle af de bedste pokerspillere ud, og hun lever fuldt ud op til onkel Sebastians forventninger. Forude venter nu kun én ting – Hollywood. Men det er ikke så simpelt for Peter, som ikke har en ren straffeattest, og derfor er usikker på, om han overhovedet kan få en tilladelse til at rejse med ind i USA.

LÆS OGSÅ: Peter åbner ny bar med Amalie som bartender

Se med i 'Amalies verden' i aften kl. 21.00 på TV3.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.