Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen

Det var ulykkelig kærlighed til at begynde med, men nu har Amalie tilsyneladende fået vippet sin fyrs familie af pinden, så hun har ham for sig selv.

For nogle uger siden åbnede Amalie Szigethy op omkring sit kærlighedsliv for Gunnvør i 'Forsidefruer'. Hun fortalte ellers tidligere i år, at hun har besluttet sig for at holde den del af sit liv privat, da hun gerne vil passe på sig selv.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Forsidefruer’-konflikt: Gunnvør er respektløs

Men i femte sæson af 'Forsidefruer' fik man alligevel et kig ind i Amalies ulykkelige romance. Det viste sig nemlig, at der er en mand i Amalies liv, og hun er meget vild med ham, fortalte hun til Gunnvør i programmet.

– Det er det, man kalder ulykkelig kærlighed, forklarede Amalie og tilføjede:

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Amalie indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Gunnvør løfter sløret for nye projekter

– Denne her mand har en familie derhjemme, og det gør, at det hele er lidt mere kompliceret. Hvorfor skal jeg altid ud i de her indviklede forhold. Det er som om, at jeg burde have lært af det. Han har et andet liv og et barn med et andet menneske, og jeg har jo heller ikke lyst til at gå ind og ødelægge det. Men selvfølgelig er tankerne der jo. Et liv med ham.

Vi har datet i noget tid

Det faktum, at manden havde en familie og var afsat, gjorde mange af seerne oprørte og vrede på Amalie, som fik nogle hårde kommentarer med på vejen i Facebook-kommentarerne til artiklen. Men Amalie ønskede ikke at kommentere på forholdet. I gårsdagens sæsonafslutning fik seerne dog en opfølgning.

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Olivers udtalelser om børnene: Jeg blev rigtig ked af det

- Det er ikke en ulykkelig kærlighed mere. Det er godt, og ja, jeg dater ham, og det har vi gjort noget tid nu, lød det korte svar fra Amalie, da Jakob Kjeldberg spurgte ind til hendes kærlighedsliv.

Realityportalen har forsøgt at få uddybet svaret fra Amalie, men det har ikke været muligt. Alt tyder dog på, at Amalie har fået vippet den familie af pinden, som hendes nye flamme havde før, så manden ikke længere er optaget.

Det bliver spændende at se, om vi hører mere i næste sæson af programmet. På Amalies sociale medier er det kun hende selv og datteren, man oftest ser, og mandligt bekendtskab er der i hvert fald ikke nogle spor af.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe åbner op om voldelig barndom