Amalie jubler over babylykke

Hele to babyer kommer til verden i Amalies familie i år.

Endnu en gang kan Amalie komme til at nusse om en lille baby, når hun inden længe bliver faster for første gang. Hendes storebror og kæresten Mette venter nemlig deres første barn, det afslørede Amalie i weekenden på sin Instagram-profil, da hun var til babyshower hos storebrorens kæreste.

- I denne fine mave ligger Josephines lille fætter, for denne smukke kvinde og min kære storebror venter deres første barn. Lykke kan ikke beskrives, og vi glæder os til at tage imod lille søde Theo, som jeg allerede har en idé om, hvordan ser ud! Hvor skal jeg kysse den lille dreng, skriver Amalie til billedet, hvor hun står sammen med den vordende mor.

LÆS OGSÅ: Amalies søster taler ud: Sådan gik fødslen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Amalies søster gravid: Jeg har altid villet være ung mor

Der er altså babyboom blandt Amalies søskende for tiden, tidligere på året blev det nemlig afsløret, at Amalie skal være moster for anden gang, når hendes lillesøster Sara Szigethy skal være mor igen til oktober.

Sidste år kunne man følge Amalies jagt på en lillesøster eller lillebror til Josephine, men det projekt blev lagt på hylden igen efter kun et enkelt forsøg på en fertilitetsklinik. Nu kan Amalie dog glæde sig over, at der kommer hele to babyer i familien i år.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise langer ud efter ‘Forsidefruer’: Det er ren mylderbæ

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Sandheden om mig og Peter er …